П`ятниця, 26.04.2024, 05:46
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Жовтень » 13 » Вийшла в світ збірка Діани Кравченко "Життя і пригоди Ілони Карпюк"
00:28
Вийшла в світ збірка Діани Кравченко "Життя і пригоди Ілони Карпюк"
6 серпня 2016 року вийшла в світ збірка Діани Кравченко "Життя і пригоди Ілони Карпюк".

Всі люди мріють, хтось про багатство, хтось про сім’ю, про здоров’я… Ми часто обдумуємо свої мрії, міркуємо, як буде, коли саме це здійсниться, адже я так хочу це отримати. Але просто мріяти, не роблячи для цього нічого потрібного – це марна справа. Розкажу на такому прикладі.
Багато хто відкладає свою мрію, говорячи щось типу того, що має купу справ, втомився, не таке оточення і вітер дме не в ту сторону. Ми звикли пливти за течією, думаючи, що часу в нас безкраїй океан, та часто такі думки приводять до того, що наш човен допливає до кінця ріки і, осідаючи на мул, дійсно більше не має змоги пливти і це ще не найгірший випадок. Лінь, гордість і заздрощі, призводять до тріщин в нашому човні і він іде на дно…
Човен – це твоє серце, твоя душа, ти і, звичайно, твоя мрія. Не бійся підкорювати нове, не закидай свою мрію, не відкладай на потім, адже потім може і не настати. Пливи проти течії, якщо захочеш і дійсно постараєшся, то зможеш піднятися і проти водоспаду. Твори, ризикуй, латай свій човен і вдосконалюй його новими знаннями, відкриттями і досягненнями! Вчися робити так, щоб не жаліти про своє життя, допомагай іншим і не бійся просити допомоги, твори добро просто так і навіть не обов’язково, щоб хтось його бачив, Бог бачить!
Не бійся долати труднощі і не складай руки тільки через те, що в тебе щось не виходить навіть з десятого разу. Не спорю і таке буває, але той, хто щиро вірить, старається і не здається просто приречений бути щасливим. Вір в свою мрію, люби свою мрію, виконуй її і нехай вітер дме в твої вітрила!

Формат 60х84 1/16
Ум.друк.арк.10,70
Папір офсетний,
Обкладинка тверда, 184 стор.
ISBN 978-617-7299-84-3
Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 472 | Додав: lilia_stasuk | Теги: збірка Діани Кравченко Життя і приг, Діана Кравченко, Життя і пригоди Ілони Карпюк | Рейтинг: 5.0/1

Інші публікації видавця

Побачила світ збірка Наталії Калиновської &qu...
Вийшла в світ збірка Галини ЛИТОВЧЕНКО "...
Побачив світ альманах "Я дякую тобі…&quo...
Вийшла в світ збірка Олени Артеменко "Ма...
Побачила світ авторська збірка Івана Тимощука...
Вийшла в світ книга Марії Яновської "КВІ...
Вийшла в світ книга Марії Зарівної "Стру...
ВИЙШЛА В СВІТ АВТОРСЬКА КНИГА ІРИНИ ОРЛЕНКО &...
Побачила світ збірка Антона Ракути "Втеч...
Побачила світ збірка Яреми Юшкалюка "Ром...
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]