Четвер, 02.05.2024, 17:15
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Жовтень » 13
19 вересня 2016 року побачив світ альманах "Україні присвячую..."

Альманах «Україні присвячую…» – це результат важкої праці і співпереживань великої кількості людей.
До альманаху увійшли твори (лірика та проза), приурочені поняттям патріотизму, любові до рідної мови, землі, народних символів, нашій багатій героїчній історії і не менш героїчному сьогоденню, любові до рідного краю і своєї Батьківщини. Роботи в книзі розміщені українською та російською мовами. Книга розрахована на широкий загал читачів.

Формат 84х108 1/32
Ум.друк.арк.10,08
Папір офсетний,
титулка м*яка, 192 стор.
ISBN 978-617-7299-98-0

.
Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 585 | Добавил: lilia_stasuk | Дата: 13.10.2016 | Комментарии (0)

16 вересня 2016 року вийшла в світ збірка Наталії Калиновської "Мереживо думок".

Мереживо думок – сьома збірка Калиновської Наталії, в якій автор з особливою бентежністю відобразила свою філософію життя: мрії, миттєвості переживань, хвилювання, любов до поезії, і безперечно, сонети, присвячені всеперемагаючій силі кохання,яка надихає людину на творчість і розвиток особистості, на доброчинність і святість душі. Автор намагається безмежним простором думок людини осягнути загадковість всесвіту і ,можливо, переосмислити ставлення до основних цінностей. У поетичній збірці присутня не лише філософська лірика, а і любовна лірика, яка є сама по собі рушійною силою, що надихає століттями людину і допомагає змістовно проживати життя.
Відверта душа автора і його лірика сподіваються знайти відгук у серцях своїх читачів.

До книги увійшли вірші:
«Мене чекає море, дивовижне море!...Так тихо плескає вода...», «Мереживо думок… Торкаюсь краплею душі…», «Бентежні м ... Читати далі »
Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 557 | Добавил: lilia_stasuk | Дата: 13.10.2016 | Комментарии (0)

14 вересня 2016 року вийшла в світ збірка Галини Онацької "Попереду – життя".

Збірка поезій, що стала логічним продовженням виданої цьогоріч книги «Незримий шлях моєї долі». Автор розвиває теми військового протистояння на Сході України, доль учасників цих подій, їх рідних, а також приділяє значну увагу любові до рідного краю та батьків.

У збірці представлені розділи:
"Обпалені війною", "Рідна хата", "Весняний подих", "Свято прийшло".

Формат 60х84 1/16
Ум.друк.арк.6,51
Папір офсетний,
Обкладинка м’яка, 112 стор.
ISBN 978-617-7299-97-3
Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 563 | Добавил: lilia_stasuk | Дата: 13.10.2016 | Комментарии (0)

12 вересня 2016 року вийшла в світ збірка Юрія Пархоменка "Вони просто люди".

У своїй книзі «Вони просто люди» Юрій Пархоменко продовжує вести серію новел із людського життя. Автор бажає розказати про людину такою як вона є насправді без прикрас освіти, посади чи звання.

До книги увійшли твори:
Частина перша. Політико-публіцистична: «Не в своїх санях», «І знову про мову», «Історія на новий лад», «Заява в суд у день виборів», «Новоросійські історії», «Як я став безробітним», «Жертви політичної пропаганди», «Баба Параска», ««А Ляшко сказав…»«, «Адвокат гарантує», «Безвізовий режим, це для кого?», «Верховна рада, яка вона є…».
Частина друга «Вони просто люди»: «Любов зла…», «Жадібність», «Настирний», «Зникле золото», «Три подруги», «Обирав довго», «Пошук батька», «Поїздка в цирк», «Відверта сповідь», «Наслідки ожеледиці», «Черга на машину», «Син доброволець», «На присязі у сина», «Не можеш – не берись», ««Хочу нову машину…?»«, ««Так вирішив мій чоло ... Читати далі »
Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 544 | Добавил: lilia_stasuk | Дата: 13.10.2016 | Комментарии (0)

2 вересня 2016 року вийшла в світ збірка Галини ЛИТОВЧЕНКО "Із різних опер".

До книги увійшли вірші:
«Я сегодня открою секрет», «Была любовь», «В тот вечер», «Подруги», «Самообман», «Розы, грозы», «Классика осени», «За широкой рекой», «Одиноко», «Уже зима», «Мне холодно», «Мой генерал», «Смотрю в светящиеся окна», «Февральский дождь», «Осенний декаданс», «Цвела сирень», «Элегия», «Ирония судьбы или жертва ревнивца», «Ночь – что мгновенье», «Небо зябкой сплошной пеленой».
Цикл «Русский Север»: «Квартирантка», «Дорога в Утишье», «За клюквой», «Полноводие белых ночей», «На душистом лугу», «Райские яблочки», «На лесной опушке», «Осенний рассвет», «Забытый полустанок».
Из закавказского цикла: «Звонок из Баку», «Соседи», «Детские стихи «, «Рыбацкий азарт».
Переводы с украинского: «Михаил Плосковитов. Сентиментальность», «Михаил Плосковитов. Одиночество».

Формат 84х90 1/32
Ум.друк.арк.1,75
Папір офсетний,
Обкладинка м’ ... Читати далі »
Просмотров: 504 | Добавил: lilia_stasuk | Дата: 13.10.2016 | Комментарии (0)

30 серпня 2016 року вийшла в світ збірка Євстахії Наконечної "Повернення в минуле".

До книги увійшли вірші:
«Оленчина казка для дорослих», «Розлучені війною», «І ти тут, брате ?», «Старе дерево не пересаджують», «На перехресті доріг», «Повернення в минуле», «Годердзі», «Коли половіло жито», «Неймовірна історія», «Бо ж серце – не камінь», «Материнська наука», «Знівечене життя», «Демкова скрипка», «Останній спомин», «Плачте, діти, за мною, плачте».

Формат 60х84 1/16
Ум.друк.арк.4,65
Папір офсетний,
Обкладинка м’яка, 80 стор.
ISBN 978-617-7299-93-5
Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 491 | Добавил: lilia_stasuk | Дата: 13.10.2016 | Комментарии (0)

30 серпня 2016 року вийшов в світ музичний збірник Лідії Михайленко "Обробки для вокального ансамблю".

Обробки для вокального ансамблю – це результат великої творчої праці Народної артистки України, неперевершеної співачки та педагога Лідії Андріївни Михайленко. До збірника увійшли три розділи обробок талановитої майстрині,які звучали не тільки на території нашої країни, але й далеко за її межами. «Колядки», «Народні пісні» та «Пісні видатних композиторів» будуть цікавими, як для юних учасників ансамблю, так і для їхніх керівників.
Роботи розміщені українською,французькою,англійською мовами.
Обробки для вокального ансамблю розраховані на широкий загал читачів.

Формат 60х84 1/8
Ум.друк.арк.18,6
Папір офсетний,
Обкладинка м’яка, 160 стор.
ISMN 979-0-9007138-0-3
Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 508 | Добавил: lilia_stasuk | Дата: 13.10.2016 | Комментарии (0)

18 серпня 2016 року побачив світ Літературний часопис "Барви" №2.

Літературний часопис Барви – це результат великої творчої праці і співпереживань великої кількості авторів. До нього увійшли поетичні твори, систематизовані у сім тематичних блоків: громадсько-політична, інтимна, національно-патріотична, пейзажна, сімейна, філософська та сатирична лірика.
Роботи розміщені українською та російською мовами.
Літературний часопис Барви розрахований на широкий загал читачів.
Видавництво подає твори у редакції авторів, мовою оригіналу.

Формат 60х84 1/8 (290х205)
Папір офсетний,
обкладинка м*яка, 96 стор.

Матеріали на розгляд для публікації у наступних номерах Літературного часопису "Барви" можна подати на елекронну пошту chasopis_barvi@i.ua
Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 681 | Добавил: lilia_stasuk | Дата: 13.10.2016 | Комментарии (0)

12 серпня 2016 року вийшла в світ книга Ольги Карлежинської "Присмак кохання".

Сучасна правдива історія кохання кількох людей, які потрапили в любовний трикутник. Заснована на реальних подіях. В якій присутнє і пристрасть, і любов, і драматичні моменти їх життя. Кожна історія цих людей унікальна та затягує нас у вир місць та подій розвитку їх відносин.

Формат 60х84 1/16
Ум.друк.арк.5,58
Папір офсетний,
Обкладинка м’яка, 96 стор.
ISBN 978-617-7299-92-8
Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 546 | Добавил: lilia_stasuk | Дата: 13.10.2016 | Комментарии (0)

11 серпня 2016 року вийшла в світ збірка Богдани Стефанюк "Я відпущу свої думки".

До книги увійшли вірші:
І. Слідами подій і обставин: «Я відпущу свої думки», «Моє село», «Щоденно у молитві», «Бога просим», «Моя матусю, посиди зі мною», «Хто не був в чужому краї», «Метушня», «Довга дорога додому», «Моя землице, доленько моя», «Доброго дня тобі, школо!», «Вже вкотре перечитую «Кобзар»«, «Різдво велично йде по світу», «Висипались писанки», «Щоб лиш повнилась криниця нашої святої мови», «День звитягою вінчаний».
ІІ. Сучасна й незавершена сторінка моєї України…: «Це - моя Україна!», «Час розплати близький», «Діти малюють війну», «Я з вами, мої українці», «Вам така судилась доля», «Сльози матерів», «Ти вернувся», «Пом`янемо», «Молитва», «Що людині треба».
ІІІ. Про найсокровенніше: «На волю просяться слова», «Я багато почуттів пізнала», «Подругою самотність мені стала», «Ви тишу слухали хоч раз?», «Моя щаслива юність золота», «Ах ви, роки…», «Моя омріяна вес ... Читати далі »
Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 485 | Добавил: lilia_stasuk | Дата: 13.10.2016 | Комментарии (0)

10 серпня 2016 року вийшла в світ збірка Олександра Ходунова "Живі Фарби".

До книги увійшли вірші:
«Живые краски», «Жизнь - Чудо», «Мы так стремимся верить в Чудеса», «От одиночества и боли», «Любить, это значит», «Хочу, чтоб у Людей», «Мы лишь пылинки «, «Слова - архитектура жизни», «Любовь и Жизнь «, «Спокойной ночи», «Весь смысл жизни», «С утра прекрасный вид», «А я Тебя Люблю Родная», «Умеешь ты краснеть», «Люблю Любить», «Ты помнишь», «Поцелуй», «Тому себя всецело можно», «Весенний день», «Приветик всем», «Тебя в Любовь я одеваю», «Прекрасный День», «Пусть ошибки», «Случается бывает», «Февраль и холодно», «"Привет" «, «Море Азовское», «Любовь Любовью быть должна», «Снова Осень», «Становится виднее желтизна», «Испортилась погода», «Дождик внесений», «Время распишет», «Так часто, долго Люди ищут», «Так тянутся минуты», «Не имеет смысла пустота», «Река, два рюкзака», «Весенний, но морозный день», «Прижмись сильней», «Люди - Поэмы», «А две души в одну сливаясь», «В ... Читати далі »
Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 547 | Добавил: lilia_stasuk | Дата: 13.10.2016 | Комментарии (0)

6 серпня 2016 року вийшла в світ збірка Діани Кравченко "Життя і пригоди Ілони Карпюк".

Всі люди мріють, хтось про багатство, хтось про сім’ю, про здоров’я… Ми часто обдумуємо свої мрії, міркуємо, як буде, коли саме це здійсниться, адже я так хочу це отримати. Але просто мріяти, не роблячи для цього нічого потрібного – це марна справа. Розкажу на такому прикладі.
Багато хто відкладає свою мрію, говорячи щось типу того, що має купу справ, втомився, не таке оточення і вітер дме не в ту сторону. Ми звикли пливти за течією, думаючи, що часу в нас безкраїй океан, та часто такі думки приводять до того, що наш човен допливає до кінця ріки і, осідаючи на мул, дійсно більше не має змоги пливти і це ще не найгірший випадок. Лінь, гордість і заздрощі, призводять до тріщин в нашому човні і він іде на дно…
Човен – це твоє серце, твоя душа, ти і, звичайно, твоя мрія. Не бійся підкорювати нове, не закидай свою мрію, не відкладай на потім, адже потім може і не настати. Пливи ... Читати далі »
Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 473 | Добавил: lilia_stasuk | Дата: 13.10.2016 | Комментарии (0)

1 серпня 2016 року вийшла в світ збірка Галини ЛИТОВЧЕНКО "Зависла в небі срібна пектораль".

До книги увійшли вірші:
I. Там, де гасало дитинство моє: «В моїм селі розкішні вечори», «Світить вечір синім каганцем», «Барвінок», «Весна мого дитинства», «Летять мої лелеченьки за море», «У глибоку блакить відлетіли незвершені мрії», «Три сестри на сімейному фото», «Недільна дрімота», «Під наглядом розложистої вишні», «Зі стодоли», «Оце занесло!», «Диптих про тітку Тому й букву «Р»«, «Майну на чорнобривці у село», «Краю мій».
ІІ. Про своє: «Травневі мрії», «Втечу у степ», «Спокуса», «Наснилося», «Зажеврів у дворі світанок», «В моєму домі оселилась тиша», «Повернення», «Життєрадісне», «Був березень», «Не пара», «Степ на двох», «Погляди», «В ніч негоди», «Про своє», «В освітлені дивлюся вікна», «В тіні Великого Кавказу», «Вранішній сон», «Я ступаю у осінь легкою ходою», «Сухоцвіт», «У люстерку явно – перебір», «Травневі розваги», «Ніч і Я», «Ти – біля Бога, знаю, біля ... Читати далі »
Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 527 | Добавил: lilia_stasuk | Дата: 13.10.2016 | Комментарии (0)

21 липня 2016 року вийшла в світ збірка Георгія ГАВРИЛЮКА "ЧЕРВОНА КАЛИНА".

Життєві часи і колізії переплелися у книзі Георгія Гаврилюка, щоб донести до нас із минувшини образи простих і щирих, величних і винахідливих, багатих досвідом і мудрістю земляків. Кожне оповідання – ніби намальована картинка, схожа на мозаїку буднів і свят мешканців малої батьківщини автора.

До книги увійшли твори:
«Вічно загадкова кропивна», «шплінт», «сірий», «Блокада», «Велодром», «Ліпуха», «Металісти», «Кропивненська криза», «Демидюки», «Му-му», «Електрифікація», «Побратими».

Формат 60х84 1/16
Ум.друк.арк.3,49
Папір офсетний,
Обкладинка м’яка, 60 стор.
ISBN 978-617-7299-86-7
Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 499 | Добавил: lilia_stasuk | Дата: 13.10.2016 | Комментарии (0)