Четвер, 02.05.2024, 12:05
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Серпень » 1 » Поспішай видати книгу!
18:22
Поспішай видати книгу!
Дорогі автори!
Кожен, хто хоч раз мав справу з виданням книг, довідників, альманахів... погодиться, що це клопітка, довготривала і зовсім недешева справа. І навіть, коли автор спершу міркує видати "саму простеньку книжечку", зрештою намагається докласти усіх зусиль, щоб книга була оригінальною та красивою, як зовні, так і змістом. І це цілком зрозуміло, адже кожна книжечка, навіть, коли вона на 20 сторінок - це маленький витвір мистецтва, який гріє душу не лише авторові, а і кожному, хто відчуває на собі чудодійний запах паперу.
Саме тому, аби результат виявлявся якісним, я завжди наполягала, щоб робота над книгою, як з боку автора, так і виробничого персоналу, виконувалася без поспіху. Та нещодавно мене занепокоїла розмова з поетом із Львівської області, який повідомив, що готується новий Закон, що скасовує усі пільги, які донині діяли в сфері книговидання. Саме тому, я спробувала відшукати, бодай, якусь інформацію стосовно "катастрофічного закону". Ось що мені вдалося:
http://economics.lb.ua/other/2012/07/16/161089_knigi_podorozhat_izza.html
http://ukr.lb.ua/news/2012/07/18/161507_tabachnik_uveryaet_otmeni_lgot.html
Хочеться вірити, що це лише неаргументовані, безпідставні побоювання, проте, коли це так, то чому вони досі мають місце?
Я однозначно не впевнена в рості цін на книги вдвічі з початком 2013 року, адже цей процес залежить від багатьох факторів, які можуть бути по-різному змінені до кінця року: це і ріст цін (як і реальний, так і штучний), зміна рівня доходів населення, це і найвагоміший фактор - ймовірність прийняття "катастрофічного закону" про відміну пільг. Як будуть розвиватися події та у якому співвідношенні - передбачити важко, проте в одному я можу бути впевнена: ВАРТІСТЬ КНИГ НЕ ЗМЕНШИТЬСЯ - ОДНОЗНАЧНО! Тому, авторам, які мають бажання видати власну книгу, я рекомендую поквапитися, аби видати її ще у 2012 році. ТОМУ, ПОСПІШАЙТЕ АВТОРИ, ПОКВАПТЕСЯ, ДОПОКИ ВИДАННЯ ВЛАСНОЇ КНИГИ ВЗАГАЛІ ЩЕ МОЖЛИВЕ!

З повагою, Лілія Стасюк
Переглядів: 1138 | Додав: lilia_stasuk | Рейтинг: 5.0/2

Інші публікації видавця

Побачила світ авторська збірка Івана Тимощука...
Побачив світ третій номер Літературно-художнь...
Побачила світ збірка Любові Пікас "Револ...
Вийшла в світ книга Алли Коваленко "Спос...
Вийшла в світ книга Ірини Пшиченко-Тихоступ &...
Побачив світ альманах "Я дякую тобі…&quo...
Побачила світ книга Ірини Стецини "Мрії ...
Побачила світ книга Олександра Борисенка &quo...
Вийшла в світ збірка Володимира Ринденка (Вла...
Вийшла в світ авторська книга Світлани Крисен...
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]