Понеділок, 29.04.2024, 08:55
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Листопад » 6 » Побачила світ авторська збірка Івана Тимощука "Я хочу в Карпати".
10:07
Побачила світ авторська збірка Івана Тимощука "Я хочу в Карпати".
31 жовтня 2012 року побачила світ авторська збірка Івана Тимощука "Я хочу в Карпати".

До книги увійшли твори:
«Писати хочу щиро, від душі», «Що людині треба?», «Вже в котрий раз», «Хай душі людські заблистять добротою», «Знову до мене вертається муза», «Коли відходимо у вічність», «Співуча українська мово», «Лелека над селом кружляє», «Особисте», «Матері», «Очі матері», «Світлій пам’яті батька», «Батькові», «Рядки для мами до її 80-річного ювілею», «Світлій пам’яті дорогого брата Василя», «Маленька притча про маленьку дівчинку», «Мрії до Всевишнього», «Весняно-оптимістичне», «Ранок», «Різдво крокує по планеті», «Я молодість згадав», «Білі мотиви», «В чужину подались…», «Емігрантські роздуми», «Минають роки і століття», «Муза втекла», «Наснились мені Карпати», «Свято спортивне», «Стою з природою я віч-на-віч», «Тост», «Я хочу в Карпати», «Свідчення курсанта», «Вже школа промайнула, мов метелик», «Порада», «С.Д.», «Ода приятелю», «Добрий ранок, тобі Коломиє!», «Моя пісня», «Колиска дитинства», «Іде дівчатко», «Звертання-вітання до молодих», «Привітання молодим», «Перших десять років…», «Бери мене», «Дорогій дружині Лесі», «Для доні Наталі», «Наталочко – школярочко», «Для донечки Олі в її день народження», «Про квасолю», «Вітання вчителям 4-ї школи м.Коломиї з професійним святом…», «Новорічне поздоровлення гринявським вчителям», «Наталії Сумській та колективу редакції «Ключовий момент» присвячую», «Не кепкуйте з мене марно», «Я козацького коріння», «Я ще маленький», «О, молодость! Бурлива и сильна», «Пустота», «Советский солдат», «Маленькое откровение для Лены», «Монтадо», «Встреча с «хохлушкой», «Патрисия», «Песенка о дружбе», «Гимн «CASA do MUNDO», «Гімн «CASA do MUNDO», «Ода Сетубалу», «Оde para Setubal, «Весняний день», «Зустріч із батьком», «Для програми радіо «Mais». Для газети «Міст», «Куроччин Івась», «Хліборобському роду нема переводу», «В чужину подались дочки і сини», «Вечірній рейс».

Формат 60х84 1/16
Ум.друк.арк.5,58
Папір офсетний,
Титулка м’яка, 96 стор.
ISBN 978-966-2758-19-1

ВСТУПНЕ СЛОВО АВТОРА

Шановний читачу!
В твоїх руках моя перша книга «Я хочу в Карпати». Її назва запозичена від назви одноіменного вірша. В книзі зібрані мої вірші та невелика кількість прози, що були написані раніше на Україні, а також свіжіші матеріали, які написані вже на чужині – в Португалії.
Я добре розумію, що деяка частина моїх «писань» є далека від досконалості, можливо дещо примітивно написана. Але я не надто намагався «сортувати» ці матеріали, тому, що вони мої, це мої спроби пера і вони мені чимось дорогі. Читач нехай сприймає їх по-своєму, це його право.
Сум і тривога, маленькі радощі і приємні спогади, ностальгія і любов – все змішалося в моїй душі. Коли до мене «в гості навідуються» думки, беру папір і пишу. Пишу здебільшого вірші, іноді прозу (невеликі оповідання, етюди, нариси, замальовки). Пишу для себе, для душі. Скажу, що в моїх рядках є багато автобіографічного. Добре це, чи погано, але нехай воно залишиться на суд самого читача? Також осудить мене читач, чи ні, але інколи складались ситуації так, що писалося на російській мові?
Крім віршів та невеликих прозових замальовок є кілька матеріалів публіцистичного напрямку, мої окремі роздуми, які писав про моїх земляків – українців, таких же, як і я, заробітчан – емігрантів.
Висловлюю щиру вдячність моєму племіннику Олегові Тимощуку за технічну допомогу і поради при підготовці цієї книжки. 
Якщо навіть невелика кількість того, що тут написане, хоч трішечки схвилює читача, сподобається йому, зачепить «нотки» його душі, то я буду безмірно щасливий.

З повагою до тебе, читачу, і самими щирими та добрими побажаннями автор ІВАН ТИМОЩУК.

2012 рік. Монтадо (Португалія).
Переглядів: 1009 | Додав: lilia_stasuk | Теги: Іван Тимощук Я хочу в Карпати, Іван Тимощук, Я хочу в Карпати | Рейтинг: 5.0/2

Інші публікації видавця

Побачила світ збірка Діани Онофріюк "Сол...
Вийшла в світ авторська книга Івана Жусєва-По...
Вийшла в світ збірка Оксани Дністран, Миколи ...
Вийшла в світ збірка Галини Онацької "По...
Вийшла в світ збірка Івана Мотрюка "Крик...
Вийшла в світ збірка Світлани Ничипоренко &qu...
Вийшла в світ збірка Бориса Гевелюка "Ро...
Побачила світ книга Наталії Осипчук "Осі...
Побачила світ книга Ольги Рибчинської-Фіновсь...
Побачила світ збірка Владислави Костенко &quo...
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]