Четвер, 09.05.2024, 00:28
Вітаю Вас, Гість
31 січня 2018 року вийшла в світ книга Людмили Ковальчук "На «до» і «знаю ціни»"

Перша збірка автора – це виклик собі, спроба поставити акценти… Після кожного розділового знаку завжди є продовження, навіть, якщо це крапка…

До збірки увійшли вірші:
На «до» і «знаю ціни» «, «В твоїм житті я перша і остання «, ««Чому, скажи, ти любиш навпаки?» «, ««У мене до тебе багато питань» «, ««Із рук моїх ти питимеш отруту» «, «Я не люблю, щоб кава в мої ранки», ««Чи вдивляєшся у мій погляд…»«, «За що люблю», ««Різниця поглядів… Чи може так і є?»«, «Навчитись пробачати», «Колись я вимовлятиму ім’я», ««Хочу до тебе, хочу в обійми…»«, «Якщо люблю», ««Я хочу називати тебе щастям…»«, ««Мовчить, бо знає, що не варто...»«, ««А я хочу говорити з тобою вночі…»«, «Не шукай!», «Смарагдово-зелені твої очі», «Трояндова душа», ««Трохи більше, ніж просто гірко…»«, ««Навчитись, щоб в очах не бачили любові…»«, ««Залиш наодинці свої sms-ки…»«, «Йому присвячую», «Якщо раптом мене не с ... Читати далі »
Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 326 | Добавил: lilia_stasuk | Дата: 16.03.2018 | Комментарии (0)

30 січня 2018 року вийшла в світ книга Марії Яновської "КВІТИ ЛЮБОВІ".

«Квіти любові» – перша збірка поезій Марії Яновської.
Захоплення автора надзвичайною, мальовничою красою Карпатських гір, спогади про дитинство і юність на березі швидкоплинного Пруту, любов до життя, до рідної землі, материнська любов знайшли відображення у поетичних рядках.
Поезії в книзі представлені у трьох розділах: «Злітають дні з календаря», «Квіти любові», «Пісні».

До збірки увійшли вірші:
Розділ 1. Злітають дні з календаря: «Я дякую вам, люди!», «Зблідли грона лілові», «Зелена субота», ««Пливуть легкі хмаринки небесами»«, ««Прощається природа із снігами»«, «Липень», «Серпень», ««Я змалечку закохана у квіти...»«, ««Коли з Карпатських гір вода збіжить»«, ««Хто я для тебе, скажи!»«, «Гриби», «Як збирала зілля», «Медовий Спас», «Яблуневий Спас», «Мені наснилось поле», «Легенда про айстри», «Натомилось літо», «Калина», «Осінній дощ», «Аромати осені», «Небо нахмурило ... Читати далі »
Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 537 | Добавил: lilia_stasuk | Дата: 27.02.2018 | Комментарии (0)

29 січня 2018 року вийшла в світ книга Наталії Калиновської "Вишневий джем".

Вишневий джем – п’ятнадцята збірка поезій Наталії Калиновської, лауреата Міжнародної літературно-мистецької премії імені Миколи Сингаївського у номінації “Поетична творчість”. У збірці з особливою ніжністю описана краса почуттів, чарівна неповторність кохання, що надихає людину на дивовижні вчинки, на творчість, на життя. Поетеса передає красу бентежних почуттів пісенними строфами, майстерно торкається витоків душевного страждання і насолоди, смутку та пристрасті всепереможного вічного почуття. Поетеса глибоко зазирнула у сокровенні куточки душі... Ця поетична сповідь авторки підкреслює багатогранність її лірики, гармонійне поєднання образів, порівнянь, красу поетичного слова. У збірці присутня не тільки любовна, а й філософська лірика, яка палає мереживом думок поетеси.

До збірки увійшли вірші:
«Вишневий джем», «Чаклунко...», «Рожевий ранок», «Очей твоїх безмежний дотик», «Ще ... Читати далі »
Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 357 | Добавил: lilia_stasuk | Дата: 27.02.2018 | Комментарии (0)

26 січня 2018 року вийшла в світ книга Олега Купрієнка "Після смерті лиш секс".

До збірки увійшли вірші:
«Передмова», «Збочене есе», «Осінь, парк / Іштарі», «Рибалка закидує сіті», «Випусти голуба в путь / Про довершене», «Штори», «Напружуй м’язи живота / Не сама», «Шукаючи небо», «На «Ви»«, «Казино», «Китайський чай», «Вакуум / Ловець», «Автограф», «Тягар міста «, «Музичні нюанси», «Ілюзія кохання», «Жага», «Індія», «У твоїх садах / Картина», «Без тебе», «Cocaine», «Найважливіше», «То тепла вода», «Ти хвилями немов вода», «Рука по плоті», «Ти моя», «Жінка і весна», «Star Trek», «Дівчина. Хлопець», «Вона», «І ось», «Ego», «Струнка безодня ти», «Леді», «Я Вас всю споглядаю у вікні», «Будинок цей втомився», «Зникають міста», «Місіс Кісс», «Гамма», «Тиша», «По фото», «Намалюй», «Еротика року», «Лампада / На підборах», «Вуста», «Дівчина з татуюванням на руці», «Пірс», «1914», «Сахара», «Осінній велотрек / Поштар», «Апачі», «Квітень в Карпатах», «Осінь в Содомі», «Обеліс ... Читати далі »
Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 347 | Добавил: lilia_stasuk | Дата: 27.02.2018 | Комментарии (0)

19 січня 2018 року вийшла в світ книга Іри Сон "Практична поезія".

Практична поезія — перша збірка творів Іри Сон. Тематика віршів різноманітна — це почуття та взаємовідносини, філософські роздуми, життєві замальовки та просто фантазії. Якої би теми не торкалася авторка, вона завжди намагається подивитися на звичні речі під іншим кутом, дістатися до їх суті та пропустити її через призму власного сприйняття.

До збірки увійшли вірші:
Мои жемчужинки: «Небесно-земное», «Королева мертва!», «Белоснежка», «Рыболов», «Дежавю», «Твоя женщина», «Авада Кедавра», «Для стихов».
Муза – жизнь…: «Жизнь – это», «Ярлык», «Бытовушка», «Как все», «Пустышка», «Философское», «Её роман», «Все возвращаются!», «Бармен», «Кощеям, феям, принцам и коням», «Опустите мне веки», «Они уходят», «Привет, малыш!», «Инквизитор», «Мурка», «Зомби», «Дом, в котором убили мечту», «Крысолов», «Cлишком просто», «Если ты счастлив», «Варя», «Мне завтра замуж, а ты», «Как лучше?», «Они не м ... Читати далі »
Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 361 | Добавил: lilia_stasuk | Дата: 21.01.2018 | Комментарии (0)

18 січня 2018 року вийшла в світ книга Олександра Горобця "ВІР!!!"

До збірки увійшли вірші:
«Ты будешь моей!!!», ««ЕЩЁ НЕ ВСТРЕТИЛ Я ТАКУЮ»«, «Любовь удивится!», «У вас не женский ум...», «Моё сердце дышит тобою», «Слуги луны!», «Спрячемся», «Нам не нужны уже идолы», «Любимая Знать!», «Город за солнцем», «Нет оправданий - нет и вины...», «Мы познакомелись...», «В жизни всё по разному», «К счастью на дно!», «И заснув зимой..», «Свежевыжатый поэт», «Тяжёлое время?!», «Мы падаем - вверх!!!», «Давай!», «Безразличия яд», «Правде нужен лимит?!», «Всё одно мне теперь!», «И зачем нам первая любовь...», «Свободы обпились вина!», «Иуда посол!», «Расстаются люди...», «Людей не спишешь...», «Если ты человек, потерпи!», «Светлая память!!!», «Любовь из далека», «Навсегда, так не бывает», «Тарасу Григорьевичу Шевченко», «Отпечаток твоих губ», «Мне много надо от жизни!», «Билет на остров подлеца!», «Лишь пепел остался...», «Время рассудит!», «Обычная фантастика», «Дружба», «Не спиш ... Читати далі »
Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 351 | Добавил: lilia_stasuk | Дата: 18.01.2018 | Комментарии (0)

17 січня 2018 року вийшла в світ книга Валерія Дубаса "Життя земне! Яке все ж дивне ти!"

Книга «Життя земне! Яке все ж дивне ти!» - це збірка поезій. написаних автором, у різні роки свого життя. У ній: роздуми про людину, про її духовні цінності і сенс перебування на землі, про чудові часи дитинства і шкільні роки, про ставлення людини до лісів, ланів, річок, про чарівну природу і проблеми екології, про різні пори року та патріотичні почуття. В книзі також розміщені на різні теми авторські тексти пісень.

До збірки увійшли вірші:
Я наодинці із природою: «Я слухаю пісню», «Хвилини блаженства», «Яка краса!», «У лісі», «Не знаю скільки залишилось часу», «Виколисує вітер дерева», «Мої друзі», «Вже за обрієм сонце сховалось», «Зустріч друзів», «Мені дайте спочити», «Біля ватри», «Жайворон співає», «Багато раз було вже це усе», «На самоті», «Я відкрию зошита сторінку», «Чому спокою серце не знає», «Тополі», «Земле моя! Мій рідний дім!», «Заполонило плем’я дике ... Читати далі »
Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 366 | Добавил: lilia_stasuk | Дата: 18.01.2018 | Комментарии (0)

16 січня 2018 року вийшла в світ книга Тетяни Возбранної "А правда десь посередині".

Замовчувані протягом десятиліття, поезії Тетяни Возбранної (у дівоцтві – Миколюк) розквітли на сторінках її першої довгоочікуваної збірки. Тут читач знайде і любовну лірику – про вічне та найсвітліше почуття, і пейзажну лірику – природа ніколи не перестане дивувати людину, і громадянську лірику – з великим болем про долю України, її синів та дочок. Упевнені, що збірка зачепить кожного читача, як щось незвідане та водночас близьке та знайоме.

До збірки увійшли вірші:
«Нікому не віддам оцю красу», «Дивлюсь у далину: дороги і не видно», Коханому, «Сховаюся в кутку від цього світу», Янголи життя, «Не відома, не знана, не пі́знана», Я вийду в дощ, Даруй слова комусь на щастя, Ви не кладіть любов на терези́, Моїй любій донечці, Болить мені у серці Україна, «Несли надію у долонях», Посміхунчик, «Іде собі й прокльоном шиє», Одкровення душі, «Спокійна і сумна. І більш ніяка», Со ... Читати далі »
Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 391 | Добавил: lilia_stasuk | Дата: 16.01.2018 | Комментарии (0)

15 січня 2018 року вийшла в світ книга Тако Назами "БОЛИТЬ ДУША МОЯ ЗА УКРАЇНУ".

«Болить душа моя за Україну» – перша книга Тако Назами, яка писалась три роки. Поетична збірка увібрала усі болі і тривоги, страждання і втрати української держави від часів Майдану і до сьогодення. Думки і переживання автора знайшли своє відображення на папері, як у майбутньому, сподіваємося, і у серцях читачів.

До збірки увійшли вірші:
«Болить душа моя за Україну», «Свят вечір…», «На столі лежить картина», «По кому дзвонять дзвони-по мені», «Нема ні жалю, ні печалі», «Що можеш ти зробити для солдата», «І ще одну душу», «Горить душа розп'ята на хресті», «Проклята та війна», «З білим димом в небо», «Стоїть сиротина - благенька свитина», «Небо знову плаче сірими нитками», «Україно, ти не плач за синами», «Мені всі кажуть: "Мовчи..."», «Народе мій, чому ти не навчився», «Пустки...руїни і холод...», «Україно, молюся за тебе», «Рот на замок, душа у п'ятки», «новини радіо голоси ... Читати далі »
Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 352 | Добавил: lilia_stasuk | Дата: 14.01.2018 | Комментарии (0)

12 січня 2018 року вийшла в світ книга Алли Коваленко "Спостерігач без жодних прав".

Спостерігач без жодних прав – книга Коваленко Алли Іванівни, в яку увійшли вірші автора за увесь творчий період: ніжна лірика, присвяти рідним та Батьківщині, бачення світу… «Думи в клубочок сплітались…», а далі мережилися у слова, що народилися з глибини щедрої душі.
Кожен вдумливий читач відчує резонанс із поетесою та насолодиться цікавими миттєвостями настрою та духовного пориву.

До збірки увійшли вірші:
«Осіннім лісом хороше гуляти», «Пофарбувала осінь ліс», «Шуміло пожовкле листя», «Так добре мріяти про літо», «З черепашки всі сміялись», Глебуні внуку, Горобчики, Родові знаки, «Шурхоче пріле листя під ногами», Затишний сад, «Я відчувала, що ти втікаєш», «Тебе побачила і серце обірвалось», Сон, «Коханий, давай потанцюєм», «Заквітчала дівчина волосся», «В дівоцтві – наче з-під вінця», Дивлюсь тобі у очі, Тиха розмова, Дякую, Подарунок, Божий дар, Бажання, «Ден ... Читати далі »
Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 338 | Добавил: lilia_stasuk | Дата: 13.01.2018 | Комментарии (0)

« 1 2 3 4 ... 38 39 »