Субота, 04.05.2024, 12:11
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Травень » 16
29 квітня 2017 року вийшла в світ збірка Марини Щепаняк "Таємниці щасливих сімей".

У книзі «Таємниці щасливих сімей» автор ставить перед собою сміливу мету: зробити подружнє життя кожної людини яскравішим, зрозумілішим та щасливішим. У легкій та веселій формі читачам відкриваються секретні «фішки» для чоловіків та жінок, які полегшать розуміння одне одного, вбережуть від скандалів, зрад, розчарувань і, як наслідок, розлучення.
Книга буде цікавою та корисною як тим, хто тільки наближається до створення сім’ї, так і тим, хто вже не перший рік у шлюбі.
Марина Щепаняк впевнена: щоб мати щасливу сім’ю, не потрібно докладати якихось особливих зусиль! Треба лише знати і використовувати таємниці, які розкриті на сторінках цієї книги.

У книзі розглядаються теми:
«Тест на сумісність: чи можливі ідеальні стосунки у вашій парі?», «Чого ми чекаємо у шлюбі?», «Навіщо взагалі люди одружуються?», «Головний секрет щасливих сімейних стосунків», «Сильна жінк ... Читати далі »
Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 414 | Добавил: lilia_stasuk | Дата: 16.05.2017 | Комментарии (0)

28 квітня 2017 року вийшла в світ збірка Олега Павліва "ПОГРОМ ПРОТИ УКРАЇНЦІВ В ПОЛЬЩІ".

З чеської переклав та упорядкував

У книзі відображені переклад з чеської на української мову та упорядковання українцем, який живе та працює на еміґрації в Чеській Республіці Павлів Олегом автентичної книги, виданої далекого 1930-го року в Празі, в якій відображені трагічні і болючі для українського народу події польської пацифікації українського населення під польською окупацією західноукраїнських земель 1918-1939 років...

До книги увійшли розділи: «Погром проти українців в Польщі», «Винищення приватної власності українців», «Варварське винищення українських культурних «, «та економічних закладів», «Страшні жнива варварства», «Вибухи бомб», «Горить українське майно», «Жахливі різноманітності», «"Оригінальний напад"«, «Зґвалтування жінок», «"Бити, що то йде"«, «Католицька Польща до греко-католицьких «, «священників», «Етика польських офіцерів», «Гірше ніж за ... Читати далі »
Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 551 | Добавил: lilia_stasuk | Дата: 16.05.2017 | Комментарии (0)

26 квітня 2017 року вийшла в світ збірка Марії Гаркуші-Омельченко "Для людей".

До книги увійшли твори:
Розділ 1. «І на оновленій землі врага не буде, супостата,..» : «Брат», «1943», «Героям», «До Кобзаря», «Заради України», «Мамина сльоза», «Не буде нас», «Звертаюся, люди, до кожного з вас», «Дилема на Олімпі», «Національно – визвольна війна», «До України», «З миром у руках», «Сон», «Про Україну», «Намалюю мир на Україні», «Слово - вічне диво», «Тарасова квітка», «Слова на струнах кобзаря», «Свято вільної землі», «Сьогодні ти – прекрасна й незалежна», «День Перемоги», «Все з часом минає».
Розділ 2. Послухай нарешті, людино: «Прослала зима білосніжні стежинки», «Стелився сніг», «Весна», «Весняна пісня», «Літо, прощавай!», «І знов у вирій відлітає літо», «Осінні барви за вікном», «Октябрьский вечер», «Чому приходить осінь», «Гори», «Карпати», «Ранок», «Олександрія», «Дощ мого дитинства», «Оркестр», «Небесні фантазії», «Загадка Вселенной», «Монолог Діогена Синоп ... Читати далі »
Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 351 | Добавил: lilia_stasuk | Дата: 16.05.2017 | Комментарии (0)

21 квітня 2017 року вийшла в світ збірка Лєни Дадукевич "Тобі присвячую, Поете..."

До книги увійшли вірші:
«А я маю мішок...», «Артист.», «Бруківки цок.», «Будні.», «Було… було… було… було…», «Білі ворони. (присвячено поетесі Наталочці Давидовській)», «Бусинки.», «Бо наснився мені…», «Весна мина.», «В кафе.», «Весна прийшла.», «В саду горять, рум’яняться літа…», «Відкриваю щоденник, наче вікно у весну.», «Весну я хочу вже і зараз.», «Гудуть машини невпопад…», «Гризуть нас спомини любові.», «Дитинство.», «Дзвенить мороз і рветься в хату.», «Де бу́ли ми учора на світанні…», «Душа в ломбарді (автор Хьюго Іванов, переклад Л. Дадукевич)», «Екологією чистого звучання…», «Ес-ка – це мало, есемес – забагато…», «Є у історії земній такий кумедний спіч…», «Життя озвучитись було готове…», «Жбурляє осінь…», «Змія важко спокусити…», «Зависла над красою ста́рою…», «Засіло лихо у волоссі…», «З життя віршів.», «Загублена картина.», «И… Та буква ця тверда, як лід…», «І пройдуть дні, ... Читати далі »
Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 387 | Добавил: lilia_stasuk | Дата: 16.05.2017 | Комментарии (0)

20 квітня 2017 року вийшла в світ збірка Сергія Горбенка "Миттєве і вічне".

Миттєве і вічне – перша книга Сергія Горбенка. Це спроба показати величезне розмаїття життя крізь призму прожитих років, що увібрали в себе світлу і тривожну радість кохання, біль розлук і чорні дні непоправних втрат. Автор прозою і віршованим словом розкриває власну душу і дуже сподівається, що його почують. Перш за все, молоді, у яких все життя попереду. Життя, у якому не слід розчаровуватися дуже швидко, бо сповнене воно несподіванками, і не завжди неприємними. А, можливо, сказане стане комусь застереженням хоч від частини помилок, бо недарма кажуть, що розумний вчиться на чужих помилках, а дурень – на власних.

До книги увійшли твори:
«Віруня, або перше студентське кохання», «У доброго доцента», «Гидкі каченята», «Лазня», «Чорна зрада, або таємниця Манчикового болота», «Довгий день Василька», «Хочу до школи!», «Піч», «Український мачо і бідна Ельза», «Ненароджений ангел», «13 ... Читати далі »
Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 389 | Добавил: lilia_stasuk | Дата: 16.05.2017 | Комментарии (0)

6 квітня 2017 року вийшла в світ збірка Яни Шамрій "Спустошений край...Змарніла земля..."

"Спустошений край...Змарніла земля..." – збірка віршованих історій, які не залишать байдужими жодну людину. Кожна проявлена емоція варта того, щоб згадати загиблих, які полягли в нерівній боротьбі з неіснуючим ворогом без шансу на життя.
Збірка віршів присвячується українському народові з вдячністю за терпимість і незломність, жагу до життя...

До книги увійшли вірші:
«Заповіт», «Will»; «Жахом серце охопило», «Terror captured all the heart»; «Другий день вже без сну - голод спать не дає», «The second day I don’t sleep, hunger’s torturing me»; «Вітер гойдав клен», «Maple swung by the wind»; «Свічку до образу я піднесу», «The candle I'm going to bring to the icon»; «Тихо везу триколісний візок», «I'm pulling a three-wheeled carriage in silence»; «Ні собачок, ні кішок в селі вже немає», «In this village there aren't any cats, any dogs»; «Мамо! Сива твоя голов ... Читати далі »
Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 433 | Добавил: lilia_stasuk | Дата: 16.05.2017 | Комментарии (0)