П`ятниця, 03.05.2024, 09:19
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Вересень » 11
11 вересня 2012 року побачила світ авторська збірка Ольги Рибчинської-Фіновської "В полоні Музи".
«В полоні Музи» – перша поетична збірка подільської поетеси Ольги Рибчинської-Фіновської. Збірка містить вірші та п’єси, увібравши різноманітні теми від глибоких роздумів стосовно буття людини і любові до одвічної боротьби добра і зла.

До книги увійшли вірші:
«Я не знаю», «Сон – казка», «Коли мені погано», «Місто», «Вечір»,« Біль», «Більш не люблю…», «Музі», «Про вічне», «Іще вчора здається я марила тільки коханням»,« Ти», «Журба», «Сон», «Час», «Політ»,« Лиш тобі», «Гріх», «Весняний день», «Я роблю перший крок у життя де не буде ілюзій», «Вірний шлях»,« Для тебе», «Спів душі», «Тобі – мій вірше», «Нарешті», «Жорстоке кохання», «Коли», «Потік думок», «Колискова», «Душі», «Ранок любові», «Душа тремтить», «Хочеш?», «Для тебе», «Болюча тривога», «Мрій», «Життя», «Приречений», «Про кохання», «Абетка кохання», «Вірю», «Я не вміла жити…», «Білий місяць, тихі зорі…», «Я ... Читати далі »
Прикрепления: Картинка 1 ·Картинка 2
Просмотров: 1250 | Добавил: lilia_stasuk | Дата: 11.09.2012 | Комментарии (0)

10 вересня 2012 року побачила світ авторська збірка Юлі Кирпатенко "У пошуках щастя".
У пошуках щастя
– перша книга львівської поетеси Юлі Кирпатенко, яка присвячується першому коханню… Марку…
Автор запрошує читачів у ліричну мандрівку-подорож у пошуках щастя. Завдяки безмежній любові до рідних та близьких, завдяки відчайдушній любові до України та рідного міста, поетесі вдається відшукати омріяне щастя у спогадах про безтурботне дитинство.
До книги увійшли:
«Вона», «Келих недопитого бажання», «Мій янгол», «Пробудження», «Світ лише для нас»,« Мій маленький світ», «Зречуся? Ні, не зможу…», «Життєве сяйво», «Ти завжди будеш рідна і бажана», «Моя ти мрія, мій коханий світ»,« Спогад майбутнього», «Переживання», «Новий день – нова історія», «Надія», «Лиш вірити і сподіватись»,«Наша весна», «Ти, Україно, в мене лиш одна!», «Запах дитинства», «А я лише молекула в тобі», «Ще одна казка»,« Віра», «Човен мрії», «Тільки для тебе», «Мені здавалося, що більше не н ... Читати далі »
Прикрепления: Картинка 1 ·Картинка 2
Просмотров: 1478 | Добавил: lilia_stasuk | Дата: 11.09.2012 | Комментарии (0)