Субота, 27.04.2024, 11:10
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Березень » 4 » вийшла в світ книга Ярослава Ковальчука "Підпризначення відказоодержувача. ОСНОВНІ ПРОБЛЕМНІ ПИТАННЯ. ТЕОРІЇ ТА ПРАКТИКИ"
22:02
вийшла в світ книга Ярослава Ковальчука "Підпризначення відказоодержувача. ОСНОВНІ ПРОБЛЕМНІ ПИТАННЯ. ТЕОРІЇ ТА ПРАКТИКИ"
15 січня 2017 року вийшла в світ книга Ярослава Ковальчука "Підпризначення відказоодержувача. ОСНОВНІ ПРОБЛЕМНІ ПИТАННЯ. ТЕОРІЇ ТА ПРАКТИКИ"

У наведеній науковій розвідці досліджуються основні теоретичні та практичні аспекти принципу свободи заповіту на прикладі так званого «підпризначення відказоодержувача». Зокрема, особлива увага автором звертається на малодосліджені або недосліджені питання вказаного заповідального розпорядження. До їхнього переліку, наприклад, належать з’ясування: доцільності терміну «підпризначення відказоодержувача», юридичних підстав «підпризначення відказоодержувача», порядку участі додаткових відказоодержувачів в прийнятті вигоди, яка охоплена заповідальним відказом, а також інші аспекти, змісту яких притаманний дискусійний характер.
Вказана праця адресована широкому колу читачів. Зокрема, вона може бути корисною викладачам, студентам, а також практичним працівникам, наприклад, суддям, адвокатам, прокурорам, співробітникам органів внутрішніх справ та іншим особам.

Формат 60х84 1/16
Ум.друк.арк.2,56
Папір офсетний,
Обкладинка м’яка, 44 стор.
ISBN 978-617-7461-21-9
Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 398 | Додав: lilia_stasuk | Теги: книга Ярослава Ковальчука Підпризна | Рейтинг: 5.0/1

Інші публікації видавця

Побачила світ книга Юрія Пархоменка "У к...
Побачила світ збірка Ірини Гончаренко "Ч...
Побачила світ збірка Яреми Юшкалюка "Ром...
Вийшла в світ збірка Лєни Дадукевич "Тоб...
Побачила світ збірка Галини Литовченко "...
побачила світ збірка Наталії Борисюк "В ...
Вийшла в світ збірка Наталії Осипчук "Ва...
Побачила світ збірка Романа Нічика "Поко...
Вийшла в світ збірка Кристини КОСТЕНКО "...
Вийшла в світ збірка Аліси Олейніченко "...
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]