Четвер, 02.05.2024, 07:31
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Червень » 4 » ВИЙШЛА В СВІТ КНИГА ЯРОСЛАВА КОВАЛЬЧУКА
03:29
ВИЙШЛА В СВІТ КНИГА ЯРОСЛАВА КОВАЛЬЧУКА
26 квітня 2013 року вийшла в світ монографія Ярослава Ковальчука "Суб’єктний склад спадкоємців, за якими закріплено право на обов’язкову частку в спадщині (основні проблемні аспекти теорії та практики)"

У вказаній науковій розвідці досліджується суб’єктний склад спадкоємців, які володіють правом на обов’язкову частку в спадщині. Зокрема, автором звертається особлива увагу на аналіз дискусійних питань, які виникають під час спадкування, яке відбувається за участі вказаних осіб. До переліку згаданих проблем, наприклад, належать з’ясування: доцільності участі спадкоємців, на яких не поширюється принцип свободи заповіту, в спадкуванні; найменування фізичних осіб, які володіють правом на обов’язкову частку; правовий статус спадкоємців, на яких не впливає принцип свободи заповіту; суб’єктний склад спадкоємців, які мають право на обов’язкову частку; можливість участі в спадкуванні, яке відбувається незалежно від змісту заповіту, окремих осіб (наприклад, неповнолітніх дітей заповідача, що народилися в шлюбі, який був визнаний недійсним; дітей заповідача, які не досягши повноліття, отримали чи набули повну цивільну дієздатність; малолітніх дітей заповідача, що були зачаті й народилися після факту настання його смерті; непрацездатної фізичної особи, що проживала із заповідачем в цивільному шлюбі; інших осіб).
Вказана праця адресована широкому колу читачів. Зокрема, вона може бути корисною викладачам, студентам та практичним працівникам (наприклад, суддям, адвокатам, прокурорам, співробітникам органів внутрішніх справ) а також іншим особам.

Формат 60х84 1/16
Ум.друк.арк.5,23
Папір офсетний,
Титулка м’яка, 90 стор.
ISBN 978-966-2758-57-3
Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 916 | Додав: lilia_stasuk | Рейтинг: 5.0/1

Інші публікації видавця

Вийшла в світ книга Альони Длугунович "Т...
Вийшла поетична книга Таїсії Шашилкіної "...
Вийшла в світ збірка Ярослави Соломки "С...
Вийшла в світ збірка Лідії Нестеренко-Ланько ...
Вийшла в світ книга Галини Малин "АЗИЛ&q...
Вийшла в світ збірка Наталії Кислощук "Я...
Вийшла в світ збірка Олі Мальченко "Вібр...
Вийшла в світ збірка Тетяни Рюмшиної "Ко...
Вийшла в світ монографія Ярослава Ковальчука
побачила світ роман Денні Ехобба "Серце ...
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]