Субота, 20.04.2024, 11:45
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Липень » 17 » Побачила світ збірка Наталії Шафран "За горизонтом ніжності та правди"
15:34
Побачила світ збірка Наталії Шафран "За горизонтом ніжності та правди"
13 липня 2015 року побачила світ збірка Наталії Шафран "За горизонтом ніжності та правди".

До книги увійшли вірші:
Безмежність у ніжності: «Я розцвіла, мабуть, уперше цього літа»; «Хронічна нестача ніжності»; «Це відчуття, що я літаю вище неба»; «Я б рахувала твої родимки міліметрами»; «Ти знаєш, що я люблю каву з корицею»; У тебе світ зійшовся на ній клином; «Зацілуй мене до нестями»; «Твої пальці торкаються моїх»; «Не годуй мене солодкою брехнею»; «Один любив її дитячий сміх»; «Хочеться тобі розказати, що за вікном зима»; «Там, де розмовляють лиш чужою»; «Будь зі мною до останнього слова».
Налий мені у келих правди!: Фатальна жінка, або Згуба; Патологія; З розрахунку; «Зтерпиться, злюбиться – дзвенить в голові»; Коханки не стають дружинами; Вона успішна?; «Плач! Бийся в пусті і сірі стіни»; За гроші не купиш любові!; Розчарована; Про важливе; «Ти говориш: "Вона така красива»; «Дівчинко, а ти знаєш, що себе продаєш?»; «Ти знаєш світ суцільна антитеза»; «Осінь йде в багряному плащі»; Не зраджують коханим і потрібним!; «У цьому хаосі думок й нерозуміння»; Мовчи!; Щоб втримати – потрібно відпустити!; «Не варто тримати образи в собі»; «Вірила якось несамовито»; Брехня, собі самому!; Душі незнайдена струна.
Душі незнайдена струна: «Увірватися в життя плавно і лірично»; «Я зрозуміла, що створила ідеал»; Ми не римуємось, на жаль; «Я забула незабутнє»; «Не цілуй мене – все одно втечу»; «Вилікуй мою ностальгію»; «І хтось мене поверне до життя»; Пекельний рай; «Давно пора розставити крапки»; Вавилон; «Іди! Навіщо ці даремні зволікання?»; Досі вірю в нашу казку; «Ти друг чи ворог? Чи щось посереднє?»; «Прочитай мене усю, до останньої сторінки»; «Ти увійшов у звичку»; «Привіт, минуле, а я вже не чекала»; «Я втечу навшпиньки, ледь пальцями; торкаючись підлоги»; Без тебе пусте все, мені тебе мало; «Наче босоніж по розбитому склу»; «Жаль, що зірки вирішили по-іншому»; «Ця дивна жінка дивиться у грози»; «Наче літо було, неначе казка».

Формат 60х84 1/16
Ум.друк.арк.3,72
Папір офсетний,
Обкладинка м’яка, 64 стор.
ISBN 978-617-7299-05-8
Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 699 | Додав: lilia_stasuk | Теги: збірка Наталії Шафран За горизонтом, Наталія Шафран, За горизонтом ніжності та правди | Рейтинг: 5.0/1

Інші публікації видавця

Вийшла в світ збірка Кристини КОСТЕНКО "...
Вийшла в світ книга Юрія Пархоменка "Вим...
Побачила світ збірка Галини Рибачук-Прач &quo...
Побачила світ збірка Володимира Інкулінця (RU...
Вийшла в світ збірка Ольги Тищенко "Сказ...
Вийшла в світ збірка Ніни Авідон "ЧУДО-...
Вийшла в світ збірка Оксани Дрогомирецької &q...
Побачила світ збірка Оксани Кушко "Те, щ...
Побачила світ авторська збірка Івана Тимощука...
Поспішай видати книгу!
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]