Понеділок, 29.04.2024, 05:25
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2012 » Червень » 23 » Побачила світ поетична збірка Наталі Мазур "Душа на кінчику пера"
22:31
Побачила світ поетична збірка Наталі Мазур "Душа на кінчику пера"
20 червня 2012 року побачила світ поетична збірка Наталі Мазур "Душа на кінчику пера". Книга увібрала дуже різнобарвні теми поезії: від сумовито-ліричних до глибоко філософських.
До збірки увійшли вірші:

І В ритмі серця: 
І вечір пахнув матіолою, Вітер і берізка, На екрані – «Кохаю!, О! Що то буде…, Подаруй мені посмішку долі, Я до тебе, Бокали кохання, Повір, Мовчи…, Краплі запізнілого дощу, Чи я люблю тебе, Місяць визбирує зорі, Коханому, Подаруй мені квіти, Досі люблю, Я приснюсь тобі, Солодкий сон, Кава в постіль, Розбите боліти не може, Як просто, Чому ти не спинила, Чекай, До тебе хочу, Прилети в мої сни, Туман, Короткий сон, Коханка дощу, Я хочу повернутися у осінь.

ІІ Легенди Подільських Товтр
Криниця, Шипшинка, Слива, Самотній лебідь, Вербиця, Буря, Терен і Тернина, Три криниці, Під звуки румби, Поцілунок дощу, Осінь заблукала, Чуєш, дубе?, Осіння мозаїка, Осінній етюд, А весною – зима.

ІІІ Спливає час
Троянди, Стара яблуня, Посивіла лелека, Доню, моя донечко, Лети… Лети…, Приїздіть до мами, До кого прихиляється небо?, Жила волошкою в стерні, Не залишай мене, Дорога в дитинство, Соняхи юності, Бабуся, Старенький музикант, Задощило, Пасторалі дощу, Незбережені листи, Спливає час, Фантом і Паганіні, Стомилася, Не буду я журитися
Книга розрахована на широке коло читачів

Формат 60*84 1/16
Ум.друк.арк.4,65
Папір офсетний,
Титулка м’яка, 80 стор.
ISBN 978-966-2758-03-0

Усім, хто по життю зі мною поряд,
Хто дарував краплиночку тепла,
Оці вірші… У них до вас говорить
Моя душа на кінчику пера.

Наталя Мазур

Передмова

Як народжується поет? З чого починається пробудження творчих думок? Може, з відчуття краси, не побаченої іншими? А може, з вразливості душі і співчуття до людських прикрощів та сліз?
Без вміння бачити світ по-своєму, без співпереживання, без щирості – немає поета.
Шановний читачу! Ти тримаєш у руках першу книгу, написану Наталею Мазур, жінкою-поетом, становлення якої як поетеси відбувалося вже у зрілі роки. Характерна властивість її віршів – постійно пульсуюче внутрішнє занепокоєння. Це стан її душі.
Велике місце в творчості Наталі Мазур займає лірика кохання – вічна тема поетів усіх часів і народів. Літературні герої її віршів виступають як цілісні натури. Поринаючи до світу їхніх почуттів, читач відчуває драматичні суперечності, інколи й конфлікти, які нерідко сягають точки кипіння, – це і є тривожна дія серця.
Шлях до коханої людини у віршах поетеси завжди непростий. Це, по суті, пошук сенсу життя, єдиного і неповторного щастя і шлях до самої себе через почуття, яскраво передані у її поезії.
Вірші іншої тематики у цій книзі також надзвичайно щирі, вони сповнені правдивістю проявів почуттів, чого так не вистачає іноді в нашому житті…
Так, поетеса ще не досягла досконалої майстерності – заповітної мрії будь-якого поета, але ця збірка варта того, щоби потрапити до твоїх рук, шановний читачу! Впевнений, що вірші Наталі Мазур нікого не залишать байдужим, і невдовзі її творчість стане відома широкому загалу.
Отже, побажаємо Наталі Мазур невичерпного джерела натхнення на ниві поезії, творчого довголіття та наступних збірок віршів!

Г. Матіас – член спілки журналістів України.
Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 1206 | Додав: lilia_stasuk | Рейтинг: 5.0/2

Інші публікації видавця

Вийшла в світ збірка Бориса Гевелюка "Ро...
Побачив світ альманах "Думки романтика&q...
Вийшла в світ книга Сестер СІДЕНКО (Олесі та ...
Вийшла в світ книга Ольги Карлежинської "...
Вийшла в світ книга Людмили Ковальчук "Н...
Вийшла в світ авторська книга Андрія Селезньо...
побачила світ збірка Дмитра Шевченка "Сл...
Вийшла в світ друга авторська збірка Мирослав...
побачив світ шостий номер літературно-художнь...
побачила світ збірка Юлії Кирпатенко "Га...
Всього коментарів: 1
1 lilia_stasuk  
1
Бажаємо пані Наталі творчого натхнення на подальші поетичні злети!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]