Четвер, 18.04.2024, 19:45
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Січень » 18
18 січня 2018 року вийшла в світ книга Олександра Горобця "ВІР!!!"

До збірки увійшли вірші:
«Ты будешь моей!!!», ««ЕЩЁ НЕ ВСТРЕТИЛ Я ТАКУЮ»«, «Любовь удивится!», «У вас не женский ум...», «Моё сердце дышит тобою», «Слуги луны!», «Спрячемся», «Нам не нужны уже идолы», «Любимая Знать!», «Город за солнцем», «Нет оправданий - нет и вины...», «Мы познакомелись...», «В жизни всё по разному», «К счастью на дно!», «И заснув зимой..», «Свежевыжатый поэт», «Тяжёлое время?!», «Мы падаем - вверх!!!», «Давай!», «Безразличия яд», «Правде нужен лимит?!», «Всё одно мне теперь!», «И зачем нам первая любовь...», «Свободы обпились вина!», «Иуда посол!», «Расстаются люди...», «Людей не спишешь...», «Если ты человек, потерпи!», «Светлая память!!!», «Любовь из далека», «Навсегда, так не бывает», «Тарасу Григорьевичу Шевченко», «Отпечаток твоих губ», «Мне много надо от жизни!», «Билет на остров подлеца!», «Лишь пепел остался...», «Время рассудит!», «Обычная фантастика», «Дружба», «Не спиш ... Читати далі »
Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 348 | Добавил: lilia_stasuk | Дата: 18.01.2018 | Комментарии (0)

17 січня 2018 року вийшла в світ книга Валерія Дубаса "Життя земне! Яке все ж дивне ти!"

Книга «Життя земне! Яке все ж дивне ти!» - це збірка поезій. написаних автором, у різні роки свого життя. У ній: роздуми про людину, про її духовні цінності і сенс перебування на землі, про чудові часи дитинства і шкільні роки, про ставлення людини до лісів, ланів, річок, про чарівну природу і проблеми екології, про різні пори року та патріотичні почуття. В книзі також розміщені на різні теми авторські тексти пісень.

До збірки увійшли вірші:
Я наодинці із природою: «Я слухаю пісню», «Хвилини блаженства», «Яка краса!», «У лісі», «Не знаю скільки залишилось часу», «Виколисує вітер дерева», «Мої друзі», «Вже за обрієм сонце сховалось», «Зустріч друзів», «Мені дайте спочити», «Біля ватри», «Жайворон співає», «Багато раз було вже це усе», «На самоті», «Я відкрию зошита сторінку», «Чому спокою серце не знає», «Тополі», «Земле моя! Мій рідний дім!», «Заполонило плем’я дике ... Читати далі »
Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 363 | Добавил: lilia_stasuk | Дата: 18.01.2018 | Комментарии (0)