Понеділок, 29.04.2024, 13:29
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Липень » 26
7 червня 2017 року побачив світ альманах "Скарбниця мудрості".

Альманах «Скарбниця мудрості» – це результат важкої праці і співпереживань великої кількості людей.
До альманаху увійшли твори (лірика та проза), присвячені поняттям життєвої мудрості, осмисленню відносин між людьми, кохання, любові до батьків, дітей, родини та Батьківщини – усім поняттям, які роблять нас мудрішими, мужнішими і дорослішими. Роботи в книзі розміщені українською та російською мовами.

Формат 84х108 1/32
Ум.друк.арк.11,34
Папір офсетний,
титулка м*яка, 216 стор.
ISBN 978-617-7461-70-7
Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 428 | Добавил: lilia_stasuk | Дата: 26.07.2017 | Комментарии (0)

6 червня 2017 року вийшла в світ збірка Галини Онацької "Спиніть війну!"

Історія пишеться її учасниками та тими, хто йдуть поруч. Саме проекцією подій останніх трьох років і є книжка, яку ти, шановний читачу, тримаєш в руках. Автор ніколи не була в окопах чи бліндажах, але її зболене несправедливістю серце, здається, намагається захистити всіх і кожного в цій війні. Кожна клітинка її тіла, кожен порух душі волає до всіх, від кого щось може залежати: – Спиніть війну!!!
Колись настане час і історію будуть переписувати «під себе» новітні «діячі». Та, правда – на цих сторінках!
Збірка адресована широкому колу читачів; усім тим, хто вболіває за долю України.
Автор висловлює вдячність педагогічному колективу та учням Некременської ЗОШ І-ІІ ступенів, Донецької області, за надані ексклюзивні малюнки.

До книги увійшли вірші:
«Спиніть війну!», «Я – солдат «, «Маки», «Загиблим під Іловайськом», «Відгомін війни», «Не час здаватися», «Батьківщин ... Читати далі »
Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 419 | Добавил: lilia_stasuk | Дата: 26.07.2017 | Комментарии (0)

6 червня 2017 року вийшла в світ збірка Тетяни Раєвської "Деякі переклади класичної поезії".

Ця книга розрахована на широкий загал читачів. В ній розміщені переклади на рідну мову з російської, англійської та іспанської мов. Основна ціль книги – показати красу і багатогранність класичної поезії на рідній мові. Автором є харківська поетеса і письменниця Т.Л. Раєвська, що має за честь представити читачам свою першу книгу перекладів.

В книзі представлені переклади авторів: Tasha Shores, Олександр Блок, Валерій Брюсов, Іван Бунін, Микола Гумільов, Федеріко Гарсія Лорка, Марина Цвєтаєвa, Уільям Шекспiр.

Формат 60х84 1/16
Ум.друк.арк.4,12
Папір офсетний,
Обкладинка м’яка, 72 стор.
ISBN 978-617-7461-69-1
Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 343 | Добавил: lilia_stasuk | Дата: 26.07.2017 | Комментарии (0)

31 травня 2017 року вийшла в світ збірка Яреми Юшкалюка "Записки Люблячого Серця".

До книги увійшли вірші:
«Вона вірвалась у життя, як ураган»,«Твоє тепло, твої тонкі вуста»,«Я заставляв тебе кохати»,«Як легко зараз дихати мені»,«Ти стала музою моєю»,«Моя Любов була занадто щира»,«Мені без тебе дуже важко»,«Не зустрічав таких ніколи»,«Тримати я тебе хотів»,«Я знову плачу гірко-гірко»,«Як красиво тут, в Європі»,«Я йду до тебе кожен раз»,«Багато місяців пройшло в житті»,«Весняні води розлилися»,«Яка різниця, люблю я, не люблю»,«Багато часу пролетіло вдаль»,«Ти красива стала, як ніколи»,«Не просто жити і радіти»,«Прости мені кохана»,«Від інших вже немає щастя»,«Зів'яли квіти на Весні»,«Скучаю за тобою дуже сильно»,«Заполонила ти мене й пішла»,«Ніхто не зможе замінити»,«Гуляєш з іншими до ранку»,«Які прекрасні дні Весняні»,«Каштани скоро відцвітуть»,«Чекав цього напевне Вічність»,«Багато часу пив я і гуляв»,«Я не зберіг твою любов»,«Полями чистими іду до тебе»,«Дай шанс ... Читати далі »
Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 344 | Добавил: lilia_stasuk | Дата: 26.07.2017 | Комментарии (0)

29 травня 2017 року вийшла в світ збірка Віри Шрьодер (Шепель) "Бажаю щастя!".

До книги увійшли твори:
Рання лірика – 90-ті роки: «Розчарування», «Дисонанс», «Сходять роки днів нестримною зливою», «Я хочу», «Душевна агонія», «Чорний вірш», «Живуть у моїх віршах», «Сльози на долонях», «Депресія», «…Поворотний момент (Оповідання)», «Розмова з Богом», «Я вірила в чудо з дитинства», «Мама (написаний моїй мамі – Дубині Євгенії Арсенівні)», «Моя бабуся (написаний моїй бабусі Дубині (Ковбасюк) «, «Ганні Гнатівні посмертно 1994 рік)», «В кого я найкраща?», «Основа Першооснов», «Очікування», «Душа», «Мріє-пташко, злинь до неба», «Під пережитим – підводимо риску», «Сонячні вірші, райдужні мрії», «Чекаю», «Чекаю знову», «Весна душі (Пісня)», «Весна щедро землю оділа», «Дивосвіт», «Дощик», «Душевність та духовність», «Ранок», «Я не винна», «Затамувавши подих – стрічаю весну», «Вплив погляду», «Небо», «Так ось, буває так, що безнадійно плачу», «Осінь життя (Пісня)», «Вечір на оз ... Читати далі »
Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 383 | Добавил: lilia_stasuk | Дата: 26.07.2017 | Комментарии (0)

29 травня 2017 року вийшла в світ збірка Бориса Гевелюка "Розцілувати землю".

«Розцілувати землю» – пожиттєва збірка поезії та прози автора, до якої увійшла пейзажна, інтимна та філософська лірика, короткі оповідання та листи.
Великою, безмежною та світлою любов’ю до рідного краю, до отчого дому, до односельців-гречкосіїв наповнений кожен твір. Чистотою й багатством думки людини-творця торкнеться кожне слово до душі читача чи то юного, чи зрілого, ноповнить серця любов’ю й світлом Божої благодаті.

Формат 60х84 1/16
Ум.друк.арк.7,91
Папір офсетний,
Обкладинка м’яка, 136 стор.
ISBN 978-617-7461-65-3
Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 340 | Добавил: lilia_stasuk | Дата: 26.07.2017 | Комментарии (0)