Неділя, 28.04.2024, 09:21
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Травень » 02
29 березня 2017 року вийшла в світ збірка Валії Киян, Юри Лоцького "Начерки про всяке" - Коротка проза: замальовки сьогодення, фантастика.

Співавтори Валія Киян і Юра Лоцький познайомилися по інтернету. Валія живе в Києві, Юра в Лодзі, спілкуються в онлайн. За час знаймства написали чотири романи: перший — "Правда про секс. Ілентина”, другий — "Віртуальний Іван”, третій — "Знищити в онлайн, або кінець Казанови”, четвертий —"Акт правди”. Ці твори пов'язані між собою і розповідають про секс знайомих і незнайомих авторам людей. Романи розраховані на широке коло читачів дорослої аудиторії. Ознайомитися з ними можна на сайті «Автура» http://avtura.com.ua/writer/314/books/
П'ята книга відрізняється від попередніх. В ній зібрані короткі оповідання, які автори публіковували в періодичних виданнях з 2013 по 2016 рік, паралельно працюючи над романами.

Дякуємо художникам, які дали дозвіл ілюструвати книгу своїми творчими роботами.

Всі події і персонажі в книзі виду ... Читати далі »
Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 445 | Добавил: lilia_stasuk | Дата: 02.05.2017 | Комментарии (0)

28 березня 2017 року вийшла в світ збірка Марії Зарівної "Спогад".

До книги увійшли вірші:
«Моє село», «Спогад», «Хочу, мамо, життя я спинити», «Україна», «Повернутись в юність», «Прожиті сторінки», ««Життя для всіх – це дар від Бога»«, «Спогади дитинства», ««В сутінках, в печалі, в спогадах, в тривозі»«, «Я з весною в садку говорила», ««Вже осінь блукає в садках і городах»«, «Ранок», «Життя вирує», «Просто життя», «Іду життям», «Бережіть матерів», «Молитва за сина», «Весняний подих», «Біла криниця», «Останній січень», «Листопад», «Моя Батьківщина», ««Хвиля життя спохватила»«, «Гонили пасти», «Стежина до школи», ««У садку розцвіли вишні»«, «Я так хочу», «Весна в селі», «Не просто», «Яблуня», ««Весна вже повнить береги»«, ««Ще місяць з неба не зійшов»«, «Іду я росами», ««Ти вечір згадай, коли поле шуміло»«, «Хто скаже, чия то вина», «Журавлі», «Мої мрії», «Пригадалось», «Життя летить», ««О Боже мій я так життя люблю»«, ««Понад нічним берегом нашого життя»«, «Життя, н ... Читати далі »
Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 458 | Добавил: lilia_stasuk | Дата: 02.05.2017 | Комментарии (0)

27 березня 2017 року вийшла в світ збірка Валентини Бікетової "І падають зорі…"

До книги увійшли вірші:
«Полинь від болю, від страждань»«, «Серцю», «Червоні маки», «А ти не мій», ««Слова сплітаються в віночки речень»«, «Побажання солдату», «Спогад», «Моя війна», «Чебрець», «Хвилина мовчання», «Тест на кохання», «Майдан», «Горять мости», «Україна», «Переліт», ««Їх під звуки оркестру хоронять в закритих гробах»«, «Іди собі, іди», «Без тебе», «Не люблю», «Смуток по весні», «Я не люблю», «І падають зорі», «Розкладемо карти», «Нічний вояж», «Лелечата», «Не знаючи броду», «Поезія - моя душа», «Батьки і діти-сироти», «Гра кольорів», «Грань», «Молитва», «До перемоги», «Воїнові, який повернувся з АТО», «Вогонь і вітер», «Золота рибка», «Ніч над водою», «Надії Савченко», «Прости», «Старість», «Кімнатна квітка», «Матері», «За коханням», «Подрузі», «Ти мене кличеш», «Повернення», «Гра (за рік до Майдану)», «Напередодні зими», «Буря», «Ворожка», «Зрадникам», «Плаче осінь», «Я дя ... Читати далі »
Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 348 | Добавил: lilia_stasuk | Дата: 02.05.2017 | Комментарии (0)

18 березня 2017 року вийшла в світ збірка Олександра Ходунова "Моя Вітчизна там де я живу".

До книги увійшли вірші:
«Моя Вітчизна там, де я живу!», «Героям Слава! Миру Всім!», «Ми Українці! Зможемо ми все!», «Незалежність – це не папірець», «Все буде Добре! Україна переможе!», «А в мене набагато більше є - ніж Крим!», «Днепр, плавни, ДнепроГЭС», «Який чудовий степ квітучий», «Галявинка в лісочку», «Обов'язково буде мир і спокій», «Ганьба. На многії літа - Ганьба!», ««Героїчно» свою Неньку», «Пісенька зрадника», «Ничто не вечно», «Всем просвещённым лозунгами коммуняк», «У Патриотов партия одна», «Бидлоту і халявників із влади ГЕТЬ», «Согласно Закона», «Мы Украинцы! Мы сумеем всё!», «Ми пам'ятаємо Героїв», «Колись, щоб побороти Волю», ««Машина времени»«, «Козацький вільний дух», «Вітерець тихенько дме», «Чего добились мы Майданом», «Українська Душа», «Дніпро ласкавий», «А що для мене Щастя є», «Наповнений Тобою день», «А это Украина – Запорожье», «Чудовий день», «Ось ... Читати далі »
Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 383 | Добавил: lilia_stasuk | Дата: 02.05.2017 | Комментарии (0)

16 березня 2017 року вийшла в світ книга Еріки Щербей "Кролик По, або Чого не можна робити".

Чи відомо вам, хто краде запашні пироги в мешканців Південного лісу і в кого вони найсмачніші? Що робити, зустрівши на стежці маленьке поросятко, а що, коли ви зіткнулися із зубатим страшним вовком? Хто найцікавіше розповідає історії, та чому погано йти з дому, не повідомивши маму?
Це та багато іншого ви дізнаєтеся з шести повчальних маленьких історій про кролика По та його вірного друга Їжачка. А також читачу буде цікаво поринути в їхні часом небезпечні, але такі захопливі пригоди.

Формат 60х84 1/16
Ум.друк.арк.3,72
Папір офсетний,
Обкладинка тверда,64 стор.
ISBN 978-617-7461-47-9
Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 367 | Добавил: lilia_stasuk | Дата: 02.05.2017 | Комментарии (0)

15 березня 2017 року вийшла в світ збірка Світлани Титовської "Зимові вірші для онуків".

У збірці знайшли відображення твори для дітей дошкільного віку про зимові явища та свята цього періоду. Вони є своєчасними, цікавими, доступними для сприймання дітьми, і можуть бути використані вихователями дошкільних закладів та батьками, які самостійно працюють з дітьми. (За рецензією Н.І.Мороз,завідувача Козелецьким ДНЗ№1 в Чернігівській обл.)

Формат 60х84 1/16
Ум.друк.арк.2,09
Папір офсетний,
Обкладинка м’яка, 36 стор.
ISBN 978-617-7461-48-6
Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 356 | Добавил: lilia_stasuk | Дата: 02.05.2017 | Комментарии (0)