П`ятниця, 26.04.2024, 06:53
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Грудень » 05
28 вересня 2017 року вийшла в світ книга Галини Онацької "Іволзі весна наснилась".

Збірка поезій швидко прогресуючої поетеси з багато-страждального Донбасу, що вчергове відкриває душу небайдужої до подій в країні, до рідного краю, історії і сьогодення людини. Загострюючи свою увагу на несправедливості неоголошеної війни, незворотності людських втрат, вона всім серцем виражає надію на швидке завершення військових дій і відновлення миру.
Значне місце в книжці відведене неповторності української природи, любові до батьків та світлим споминам про далеке і безтурботне дитинство.

До збірки увійшли твори:
«Розділ І. Крізь пекло і вогонь»: «Святвечір», «Вічна пам’ять (Пам’яті Небесної Сотні)», «Не вмирай…», «Берегині», «Більш ніколи», «Нехай не топче ворог землю нашу», «Земленько моя», «Сила любові», «Загиблим у Авдіївці», «Сива тополя», «Пам’яті Василя Богдановича Задорожного, позивний «Кавказ».», «Світлій пам’яті бійця Володимира Труша, позивний «Артис ... Читати далі »
Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 345 | Добавил: lilia_stasuk | Дата: 05.12.2017 | Комментарии (0)

19 вересня 2017 року вийшла в світ книга Любові Шемет "РІДНИЙ БЕРЕГ".

«Рідний берег» – перша поетична книга запорізької письменниці Любові Шемет. До книги увійшли розділи: «Рідний берег», «Прийми, матусю, Україно…», «Земне життя», «Байки та гуморески».

До збірки увійшли твори:
Рідний берег: «Рідний берег», «Мамині листи», «Наші мами», «Зірочка», «Дідівська хата», «Намалюю я море…», «Спогади дитинства», «Дорога додому», «Падає сніг», «Мамі…», «Дитинство – казка», «Рідне село», «Лист до мами», «Батькові…», «Батьківське подвір'я», «6 березня 2013 року», «Вересневі думки», «Наша зустріч», «Плюшевий ведмедик», «Тополина заметіль», «Пам'яті тата присвячую», «Маминих долонь тепло», «Моїй бабусі Олександрі», «Квіти мого дитинства», «Зустріч з рідним краєм», «Десь далеко – далеко», «В гостях у бабусі», «Пелюстки тюльпанів», «Стара світлина».
Прийми, матусю, Україно…: «Наша мова», «До дня незалежності України», «Рідна мова», «Сини Іуди», «Небесна Сотня», « ... Читати далі »
Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 471 | Добавил: lilia_stasuk | Дата: 05.12.2017 | Комментарии (0)

18 вересня 2017 року вийшла в світ книга Володимира Швидуна "ДОРОГА ДОДОМУ".

Дорога додому – перша книга Володимира Швидуна.
Пройти дорогу в житті доведеться кожному із нас на цій прекрасній планеті Земля. В кожного вона своя: Батьківщина, родина… Але велика любов до людей і Бога – це найголовніше.

До збірки увійшли вірші:
«Були царі, були злиденні…», «Село моє», «Салтиковй Дівиці», «Бабусі», «Роки молодії», «Біла школа», «Сестра на фото», «Сльози на хлібі», «Запитаю в батька», «Діди», «Дівицька сотня – славний рід», «Про Мотрю та про солов’я», «Не осуждайте люди, а простите…», «Мелодія слів», «Матуся», «Сину мій», «Боль козаков», «Родина», «Ты лучший», «Мой друг», «Как трудно…», «Кошовий Захарій Чепіга», «До мами», «Пробач», «Спостерігав, як надвечір'я…», «Сновидіння», «Доля», «Коханій», «Кохана, ти одна і більш нікого…», «Загублене кохання», «Вона», «Зустріч», «Королева», «Ти мудра, добра і весела…», «Настоящим врачам», «Друзі мої, літа земнії… ... Читати далі »
Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 365 | Добавил: lilia_stasuk | Дата: 05.12.2017 | Комментарии (0)

6 вересня 2017 року побачив світ альманах "Серце Європи".

Альманах «Серце Європи» – це результат важкої праці і співпереживань великої кількості людей.
До альманаху увійшли твори (лірика та проза), присвячені поняттям патріотизму, любові до рідної мови, землі, народних символів, нашій багатій героїчній історії і не менш героїчному сьогоденню, любові до рідного краю і своєї Батьківщини.

Формат 84х108 1/32
Ум.друк.арк.10,50
Папір офсетний,
титулка м*яка, 200 стор.
ISBN 978-617-7461-88-2
Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 357 | Добавил: lilia_stasuk | Дата: 05.12.2017 | Комментарии (0)

5 вересня 2017 року вийшла в світ книга Юрія Пархоменка "Виміри життя".

У своїй книзі «Виміри життя» Юрій Пархоменко продовжує вести серію новел із людського життя. Автор бажає розказати про людину такою як вона є насправді без прикрас освіти, посади чи звання.

До книги увійшли розділи:
Частина перша - Політико-публіцистична:
Залежність, «З кого смієтеся?», Продовження слідує…, Дві сторони однієї медалі, Старий та новий сепаратизм, Правда про АТО, Приємники та послідовники.
Частина друга - Вони просто люди: Автостоп, Провчив, По модному, Цінна квасоля, До шикувався, Святкова листівка, У тихому болоті, Розвінчаний стереотип, «Відкрийте рота і не закривайте…», Поїздка на Чемпіонат по футболу, Вигадана любов, «Валік Кіндрат», Бізнесмен, Дослужився, «НЕ родися красивою, а родися щасливою», Домашні тварини, хто вони?,  , Батьківська наука на все життя. А життя прожити , не поле перейти.
Історичні новели: Бойовий досвід, Наука від фріца, ... Читати далі »
Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 370 | Добавил: lilia_stasuk | Дата: 05.12.2017 | Комментарии (0)