Четвер, 18.04.2024, 16:38
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Грудень » 12
20 листопада 2017 року вийшла в світ книга Віктора Чередниченка "ЩО НА СВІТІ НАЙКРУТІШЕ, або ЗА МИТТЮ НАВЗДОГІН".

Життя – найбільша цінність, і кожна його мить має значення, бо може стати вирішальною. В цьому своїх юних читачів переконує автор. Віктор Чередниченко – поет, журналіст, лауреат Міжнародного Академічного Рейтингу популярності "Золота Фортуна". Багато років працював на Українському радіо ведучим програм "Старшокласник", "Пізнай себе", "Дивитись на зорю"… Чарівне веретено часу вихопило й поклало на сторінки книжки також яскраві миттєвості життя людей, відомих своїм невтомним і хвилюючим пізнанням світу.

До збірки увійшли твори:
«За миттю - навздогін!», «Найзавзятіший курець», «Найзаповітніша мрія», «Найнеймовірніше знайомство», «Найтаємничіший винахідник», «Найсмачніша смакота», «Найнесподіваніша знахідка», «Найбільше диво», «Найтривкіша дружба», «Найказковіший світ», «Наймудріше серце», «Найдорожча таємниця», «"Великеє, найкращеє слово!"«, «Н ... Читати далі »
Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 371 | Добавил: lilia_stasuk | Дата: 12.12.2017 | Комментарии (0)

14 листопада 2017 року вийшла в світ книга Ірини Пшиченко-Тихоступ "Омріювана даль".

Збірка поезії «Омріювана даль» творилася шість років. Тематика цих творів різнобічна. Вона охоплює багато відтінків людського життя, – як позитивних, так і негативних. Цими поетичними рядками ламається буденне бачення життя. Автор по – іншому показує римованими рядками людей: їх поведінку, кохання, любов до природи, а також змальовує життя українців…
Поезія ще не зникла зовсім, – вона тримається на духовній основі, на поетичній римі, і на ритмі людського серця.

До збірки увійшли вірші:
Жіночий світ – це казка… А може і не казка – доля, тай усе…: «Жіночий світ – це казка…», «Подарунок – це не ключ до щастя», «Мелодія дощу», «Придумала якось собі…», «Чарівний вересень», «Він запросив її на танець…», «Весільну сукню одягаєм…», «Я гарну зачіску зроблю…», «Пристрасті чубаті», «Ніколи не даруй тюльпани», «Внутрішній світ (Запросіть любов)», «Нарешті я навчилася мовчати ... Читати далі »
Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 407 | Добавил: lilia_stasuk | Дата: 12.12.2017 | Комментарии (0)

13 листопада 2017 року вийшла в світ книга Мґр. Олега Павліва "ЗРОДИВСЯ ВІН ВЕЛИКОЇ ГОДИНИ" - Нарис життя й діяльності Інж. Осипа Бойдуника у фотоґрафіях.

Книга присвячена життю й діяльності члена І-го З'їзду Конґресу ОУН, голові УНРади на еміграції та почесному громадянину міста Долина Інж. Осипу Бойдунику (1895-1966), причому заслуги цієї багатогранної людини не вичерпуються усім раніше згаданим, в чому читачі можуть пересвідчитися із фотоґрафій, присвячених життю й діяльності Інж. Осипа Бойдуника в цій книзі, в яких, у хронологічному порядку, відображений життєвий шлях жертовної боротьби Інж. Осипа Бойдуника за вільну та соборну Україну...

Формат 60х84 1/16
Ум.друк.арк.1,86
Папір офсетний,
Обкладинка м’яка, 32 стор.
ISBN 978-617-7590-09-4
Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 470 | Добавил: lilia_stasuk | Дата: 12.12.2017 | Комментарии (0)