Неділя, 28.04.2024, 02:18
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Травень » 14
12 травня 2016 року вийшла в світ збірка Орисі Порчук (Мельничук) та Оксани Порчук "Філософія душі".

До книги увійшли вірші:
Орися Мельничук: «Я хочу», «Як важко дихати віршами!», «Як сьогодення квапиться невпинно», «Лети моя пісне…», «У полі зору знову ніч... холодна і сумна.», «Захочеш йти, тримати я не буду», «Щастя є...воно в тобі», «Це Україна – моя земля!», «Я хочу миру...», «Здається, світ на мить завмер», «Невже тобі не жаль...», «Коли закінчиться війна?», «Поважаймо вчителів», «Стомилась земля», «Так "мало" треба для любові», «Зануритись б у небо... там, де тиша», «А наче б то й не сумно... і за вікном тепло», «Твій портрет», «Я засинала на твоїй долоні», «У лісі...», «Я той, хто не любить золото!», «А вже немає слів...», «І буде мир, і буде спокій», «Бажаю я тобі таку любов», «Прийде весна», «Чи бракує мені стійкості?», «Війна», «Іноді мені здається, що я вміла літати», «Зима», «Різдво», «Як жаль, що виростають діти...», «Спотворена доля», «Голос душі», «Ч ... Читати далі »
Просмотров: 674 | Добавил: lilia_stasuk | Дата: 14.05.2016 | Комментарии (0)

10 травня 2016 року вийшла в світ книга Наталії Осипчук "Салют із метеликів".

Відомо, що персонажами новел є цілком сформовані особистості, які потрапили в незвичайні життєві обставини. Тож не дивно, що читачі, які захоплюються новелами, знають все про улюблених героїв і навіть трішечки більше. Справді, хіба це не диво, коли у невеликому за обсягом епічному творі сконденсовані та яскраво вимальовані події, яких би вистачило не на один роман? Читачі можуть переконатися у справедливості цих слів самостійно, прочитавши новели, що увійшли до збірника «Салют із метеликів». І хоча іноді обставини беруть гору, змушуючи грати за власними правилами (як це сталося з Романом з новели «Мерседес»), переважна більшість героїв не пливуть за течією, а наполегливо шукають свій шлях у житті. Так, як це роблять Віра і Ліза (новела «Гортаючи сторінки глянцевого журналу»), Ендрю (новела «Жити, радіти, боротися»), Софія (новела «Бал хризантем»).

До книги увійшли новели:
«Бал ... Читати далі »
Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 678 | Добавил: lilia_stasuk | Дата: 14.05.2016 | Комментарии (0)

10 травня 2016 року вийшла в світ поетична збірка Лідії Кархової "Поезія мойого серця. Вибране".

Педагог з сорокалітнім стажем, Лідія Кархова вже п’ятнадцять літ у пошуках творення поетичного слова. До дев’ятої її книги увійшло понад 200 найвідоміших її поезій, пісень, присвят, викарбуваних з долі та написаних серцем.

До книги увійшли розділи:
«Вечір долі», «Війна у мирний час», «Етюди природи», «Квітковий Ямпільщини рай», «Кохання – дует сердець», «Мамо, ти дала життя», «Переклади», «Пісня у серці звучить», «Присвяти», «Роздуми про життя».

Формат 60х84 1/16
Ум.друк.арк.10,70
Папір офсетний,
Обкладинка м’яка, 184 стор.
ISBN 978-617-7299-66-9
Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 618 | Добавил: lilia_stasuk | Дата: 14.05.2016 | Комментарии (0)

16 квітня 2016 року побачив світ Літературний часопис "Барви" №1.

Літературний часопис Барви – це результат великої творчої праці і співпереживань великої кількості авторів. До нього увійшли поетичні твори, систематизовані у сім тематичних блоків: громадсько-політична, інтимна, національно-патріотична, пейзажна, сімейна, філософська та сатирична лірика.
Роботи розміщені українською та російською мовами.
Літературний часопис Барви розрахований на широкий загал читачів.
Видавництво подає твори у редакції авторів, мовою оригіналу.

Формат 60х84 1/8 (290х205)
Папір офсетний,
обкладинка м*яка, 104 стор.

Матеріали на розгляд для публікації у наступних номерах Літературного часопису "Барви" можна подати на елекронну пошту chasopis_barvi@i.ua
Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 674 | Добавил: lilia_stasuk | Дата: 14.05.2016 | Комментарии (0)

15 квітня 2016 року вийшла в світ збірка Марії Бережної "Моє життя як на долоні".

До книги увійшли вірші:
«Я люблю рідний край», «Чупахівка – моє рідне село», «Мій рідний хутір Всадки», «Золотий вік», «Моя Україна», «Я українка «, «Рідна мова», «Мамо рідна моя», «Часом хочеться серце своє», «Мати», «Моїй сестричці», «Слід», «Допоки сонечко ще світить», «Біла хата», «Моє горьоване село», «Поле після перебудови», «Хлібороб», «Краса села», «Життя», «Голод 1947 –го року», «Мамин хліб», «Не здаюся», «Літа мої, літа мої», «Я чекатиму ще літа», «Змирись», «Чекаю тебе дарма», «Палка любов», «Полин», «Лелеки», «Тривога впивається в душу», «Ой сину, мій сину», «На горі дубочок», «Не діліть Україну«, «Чорнобильський дзвін», «Війна 1941 - 1945», «Діти війни», «Ветерани», «Народ український не бажає війни», «Виряджала мати сина», «Багатство душі», «Отцы и дети», «Зачем ты пьеш», «Лютий», «Масляна», «Прийшла весна», «Березень», «Пролісок», «Первоцвіт», «Пташки із вирію летять», « ... Читати далі »
Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 617 | Добавил: lilia_stasuk | Дата: 14.05.2016 | Комментарии (0)

14 квітня 2016 року вийшла в світ збірка Євгенії Комісарук "Весняна віхола".

До книги увійшли вірші:
Розділ 1. Барвиста палітра: «Прощальний блюз», «Букет», «Нічна гроза», «Не придуманий рай», «А осінь вже ступила на поріг», «Світанок», «Терпкий нектар», «Весняна віхола», «Шукає осінь випещене літо».
Розділ 2. На відстані розлуки: «Я так люблю з тобою помовчати», «Несу до хати запахи дощу», «Не засміюсь і не заплачу», «Мабуть, кохання – все ж таки було», «Солоний дощ», «Як змах крила», «На відстані розлуки», «Сивим квітом ввінчалось волосся», «Листи у вічність».
Розділ 3. Мого серця й життя оберіг: «Мамі», «Рясну полола матінка городину», «Старості обжинки», «Зупинка», «Межі», «Мальва», «Мамина стежина», «Оберіг», «Мамин гомін», «Моє дитинство з усмішкою мами», «Безсоння», «Бранки», «На пліт старенька груша похилилась», «Пам'ять», «Сходжені стежки», «Порубані садки», «Як хочеться…», «Люблю без слів», «Рідній мові».
Розділ 4. Святий наш Господи – ... Читати далі »
Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 851 | Добавил: lilia_stasuk | Дата: 14.05.2016 | Комментарии (0)

13 квітня 2016 року вийшла в світ збірка Тетяни Вдовиченко "Вибір".

Мистецтво жити – найпрекрасніше мистецтво на світі! Оволодівши ним, можна навчитись чому завгодно! Головне не доросла стриманість та слідування загальноприйнятому сценарію життя, а вміння зрозуміти себе і попрямувати в тісні обійми неба, долаючи силу тяжіння землі, що на перший погляд здається просто нереальним....Це і є той самий вибір, з якого починається все прекрасне!

До книги увійшли твори:
"Мрія і майбутнє, краса і буденність", "Вибір", "Зимові квіти", "Відпусти", "Щастя досягнуте втратою".

Формат 60х84 1/16
Ум.друк.арк.2,79
Папір офсетний,
Обкладинка м’яка, 48 стор.
ISBN 978-617-7299-65-2
Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 594 | Добавил: lilia_stasuk | Дата: 14.05.2016 | Комментарии (0)

12 квітня 2016 року вийшла в світ збірка Галини Онацької "Незримий шлях моєї долі"

До книги увійшли вірші:
Земля батьків моїх: «Все, чим я багата», «Пам’яті жертв голодомору», «Прапор», «Ми нескорені», «Вірю», «Батьківська хата», «З іменем навік твоїм, Тарасе», «На чужині», «Багатство», «Стежка поміж літа», «Не ждіть», «Замчисько», «Світає», «Рідне джерело», «Україно моя», «На даху гніздечко», «Подвір’ячко», «Провина», «Житами в росах я ходила», «Українські дівчата», «Рідна мова», «Чому?», «Скільки раз тебе вбивали, Україно», «Хамелеони», «Не продавайте Україну», «Україна – наша доля», «Чорнобиль», «Любіть неньку Україну!», «Вишиваночка», «Спасибі, Господи», «Нам з тобою дуже пощастило», «Україну не скорити», «Помолюсь за Україну», «Стежина в дитинство», «Небо синє і пшениця золота», «Ми – українці», «Без мови не бува народу», «Хочу до Львова», «Горять серця, палають шини», «Ми можемо змінити цілий світ», «Барикади», «Поховала сина», «Як це було. Пам’ятаймо і нині», ... Читати далі »
Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 699 | Добавил: lilia_stasuk | Дата: 14.05.2016 | Комментарии (0)

11 квітня 2016 року побачила світ прозово-поетична збірка Людмили Іванець «Ігри в пазли».
Людмила Іванець — філолог, журналіст, літератор. За фахом, покликанням, станом душі.
«Ігри в пазли» стали дзвінким відлунням буремного 2014-го й химерного 2015-го. Збірка розпочинала свій шлях на офісному комп’ютері, коли вдавалося знайти час, вільний від дедлайнів та повсякденної метушні. А потім виникла потреба продовжити…
Проза життя, неслухняні рими й родючі інтертекстуальні поля. Яскраві емоції та чорно-білі роздуми, кульбіти історії та примхи долі. Футбол і політика, зрада й кохання. Кримські сутінки та слобожанські зорі, стерхи в небі й синиці в руках… Ці та інші деталі за два роки наднової ери утворили чудернацьку мозаїку. І врешті закарбувалися на папері. Навіщо? Мабуть, щоб не стерлися з пам’яті й не продірявили серце.
До книги ввійшли такі твори.
Вірш «Поговорим».

Цикл «Потоки осознания. Тетралогия без эпилога»: «Вместо пролога», «Аксински ... Читати далі »
Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 605 | Добавил: lilia_stasuk | Дата: 14.05.2016 | Комментарии (0)

11 квітня 2016 року вийшла в світ збірка Наталії Калиновської "Наснились рими знов мені весною…"

До книги увійшли вірші:
«Наснились рими…», «Десь ходять рими по землі…», «Весна, весна! Чарівні квіти!», «Візьми мене в свої чарівні сни…», «Що ж написати про любов мені?», «Я раптом загубилась у весні…», «Вдихай весну на повні груди!», «Встречай свою весну!», «Весна», «Лише тебе чекаю і молю!», «Где взять рецепт на вечную любовь?», «Я по весні замерзла у обіймах…», «Тебе чекала я…», «Роман в стихах…», «Я подарю тебе наш вечер…», «Возьми меня в свою Весну!», «Ты приготовил мне коктейль…», «Чудові квіти, мов весна!», «Хочу… так нежно, как в стихах!», «Вот вновь читаю все твои куплеты…», «Хочу испить…», «Что делаю, чего я жду…», «Вот так мечтали мы всегда «, «Він так її жадав…», «Твой профиль…», «И всё-таки она сказала…», «Прости. Рассвет», «Мои стихи имеют крылья!», «Из прошлого слова…», «Снежинкой таю…», «Проснись!», «Ну, что тебе могу я подарить?», «И полечу навстречу в ... Читати далі »
Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 593 | Добавил: lilia_stasuk | Дата: 14.05.2016 | Комментарии (0)

7 квітня 2016 року вийшла в світ збірка Наталії Калиновської "Шаянська рапсодія".

До книги увійшли вірші:
«Симфония зимнего леса», «Зимова казка», «А зараз квітнуть снігові дерева…», «Гроздья шишек на деревьях…», «Снежок блестит!», «Дивлюся з сумом у вікно…», «Мне даже кофе не помог», «Где взять рецепт на вечную любовь?», «Як у кохання крила по-зимі не остудити…», «И тает он в моей душе…», «Снежинкой таю…», «Роман в стихах…», «Сипле, сипле сніг кружляє…», «Зима серця нам не остудить!», «Зимний вечер…», «Я у камина…», «Махровых гор пушистый купол…», «Вот вновь читаю все твои куплеты…», «Хочу испить…», «Пісня лісова», «Бездонні у людини очі…», «Мои стихи имеют крылья!», «Из прошлого слова…», «Сады из лилий и осоки», «Одна мечта…на берегу», «Речка, горный ручеёк!», «Карпатський край – ти чарівний! «, «Струмок сміється!», «Пам’яті Володимира Івасюка», «Повернули місяць зорі…; Весна», «Моя любовь», «Рассвет», «Весна – пора любові і натхнення!», «Соната лунная… «, «Весенн ... Читати далі »
Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 533 | Добавил: lilia_stasuk | Дата: 14.05.2016 | Комментарии (0)

17 березня 2016 року вийшла в світ збірка Миколи Чевелюка "Мрії – благородні лебеді".

До книги увійшли вірші:
«Зимові вітрила», «Слово моє!», «Наша ти Жінка! Земна!», «Зустрічаємо Рік Новий», «Біла брунько верби – розпустись!», «Про вчительку», «Жінку і весну хочеться сповна», «Ой! Натхнення ти моє!», «Хочу кожен щоб це знав,», «Я, в цім не спіткнуся.», «Річка Хомора», «Весна зустрілася із нами», «Я люблю людей», «Хай настрій вирує хороший», «Сльози ронить Україна», «Осінь», «Я в Карпати хочу», «По Землі крокує осінь», «Осінь прийшла, в позолоту одіта.», «Плив духмяний запах», «Україна – це що? Чи це хто?», «Треба, щоб в серці з любов’ю…», «Загубилося рідне село», «Благородні лебеді», «Лебединий рай у Грицеві», «Ранок», «Літній бал», «А зима – як зима», «Бережімо дитинство дітей», «А її немає!», «Ні, не хочу я війни», «Чудова, й неповторна мить», «Мальви – духовне коріння людини», «Зіронько наша! Чом рано так згасла?», «Світ, де милість робиш…», «Досить на війні стр ... Читати далі »
Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 579 | Добавил: lilia_stasuk | Дата: 14.05.2016 | Комментарии (0)

14 березня 2016 року вийшла в світ збірка Олександра Мачули "Осінній дебют".

До книги увійшли вірші:
Розділ 1 Осінь життя: «Мій маніфест», «Україно, рідна ненько», «Ріка життя», «Старенька мати», «Рідне село», «Дід Микола», «Туга за другом», «Дорога в пустоту», «Ще не вмерла Україна», «Опіслявідпочинкова», «Доля», «Життя людське», «Я не пророк», «Осіння любов», «Сонечко на паркеті», «АлекСані», «Світла пам‘ять», «У кожного свій „хрест“«, «Шедевр», «Реквієм № 33», «Сила слова», «Все в минулому», «Спасибі, Господи, за все!», «ГАРАНТОВАна БРЕХНЯ», «Посланець зими», «Осінній ранок», «Співцям „справжньої“ любові», «Майстриня-заметіль», «Дозвольте завітати в вашу душу», «Дивний діалог», «Господиня», «Зміна цінностей», «Сномандри», «Вже пізно», «Час-скрипаль», «Поздоровлення синам», «Бережіть себе», «Царство плісняви», «Учись прощати «, «Проснись народе», «Щедрий вечір!», «Ліки від зради», «Ангел-охоронець», «Борімося за Україну!», «Вперед старий вітрильник! «, «Бумеранг», ... Читати далі »
Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 675 | Добавил: lilia_stasuk | Дата: 14.05.2016 | Комментарии (0)