Середа, 08.05.2024, 03:49
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Березень » 15
14 березня 2013 року вийшла в світ збірка Олени Гробець "Летючі менеджери".

«Летючі менеджери», перше офіційне самостійне видання Олени Горобець. Раніше її твори вже виходили друком на сторінках альманахів, журналів, розміщувались в Інтернеті. До збірки ввійшли вибрані поезії написані протягом майже десяти років, найбільш важливих років дорослішання, становлення особистості, формування цінностей. Поезія різних періодів різко відрізняється стилістично та за тематикою. Переживання пов’язані з відривом від дому, перші захоплення і розчарування, мрії і прагнення змінюються зрілими рефлексіями, глибокими, місцями химерними несподіваними образами. Ви будете, заворожені, вражені, здивовані, але точно не залишитесь байдужими.

До книги увійшли вірші: «Летючі менеджери», «Мій ніжний світлий янголе», «Я приведу тебе до саморуйнування», «Весна…», «Віриш мені ? – не знаю», «Одна дівчинка любила», «Радію небу, мов останній раз», «Вітаю Вас, нові і золоті!», «Ангели плачуть ... Читати далі »
Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 1024 | Добавил: lilia_stasuk | Дата: 15.03.2013 | Комментарии (1)

11 березня 2013 року вийшла в світ збірка Віктора Гали "Сльозою пісню проспіваю".

До книги увійшли вірші:
«Сльозою пісню проспіваю», «Зорі», «Охоронець», «Гора», «Сни», «Роздуми», «Рими», «Три квітки», «Цвіт кохання», «Зваба», «Пелюстки», «Чужина», «Світанок», «Осіння ніч», «Богиня», «Чаша», «Нагідки», «Скрипаль», «Літній дощ», «Осінь», «Пізня осінь», «Слова», «Депресія», «Сліди», «Дикий мед», «Мова», «Посмішка», «Кричать над Україною сичі», «Мрія», «Невідболіле», «Біль», «Прийди», «Вітання», «Лебедина пісня», «Колискова», «Тепло», «Життєве поле», «Весняна пісня», «Душа», «Ода жінці», «Підранок», «Зірка», «Букет», «Тінь», «Сон», «Він тебе не чує», «Паруси», «Обжинки», «Не говори: «Ні», «Прощання», «Ворожіння», «Любов», «Постріл», «Вітер», «Журавлина пісня», «Яблуня», «Я запитав колись у мудреця», «Забери мене у свої сни», «Мандрівник», «Подарунок», «Роки», «Ми повернулись», «Жовтий лист», «Вот и кончилось лето», «Дике Поле».

Формат 60х84 1/16
Ум. ... Читати далі »
Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 988 | Добавил: lilia_stasuk | Дата: 15.03.2013 | Комментарии (0)

7 березня 2013 року вийшла в світ збірка Віталія Щепанського "Проміння темряви в раю".

Можливість рухає іншими можливостями, а рух можливостей створює незвідані шляхи думок.
Такою є книга, яку ви зараз тримаєте в руках. Можливо, у вас виникне більше запитань ніж відповідей, але питання – це те, що змушує нас йти вперед і шукати, відкривати, змінювати.
В запропонованій праці відображені всі переживання автора, що нависли над піднятими темами у текстах.
Сподіваємося, ваш зацікавлений погляд віднайде щось і для себе.

До книги увійшли твори:
Частина І
Самогубство Бога
Geistschmerz
1.Geistschmerz
2.Дух
3.Дорога
Руїни Минулого
Частина ІІ
Дія, страх, мужність –
етична позиція
Спадок Лао Цзи
Частина ІІІ
Тумани
Моє маленьке чорне янголятко
Легенда

Формат 60х84 1/16
Ум.друк.арк.4,69
Папір офсетний,
Титулка м’яка, ... Читати далі »
Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 887 | Добавил: lilia_stasuk | Дата: 15.03.2013 | Комментарии (0)

6 березня 2013 року вийшла в світ збірка Володимира Прибили "Журавлина пісня".

«Журавлина пісня» – третя поетична збірка Володимира Прибили, в яку увійшли вірші, написані у 2008-2012 роки. Поезія, представлена у збірці, зіткана з думок та почуттів автора. Написана просто і так близько до сприймання читачем. Вражає своєю легкістю, щирістю і душевністю. Поринаючи у зміст віршів, читач зможе прожити свою журавлину пісню.

До книги увійшли вірші:
“Глянеш на світ, і подумки…”, «Обмін», «Пелюстки життя», “Чом би не заспівать…”, “Чую, як у вирі днів звучить…”, «Воркування», «Ми родом із дитинства», “В тихім парку вітер танцював…”, «Місто», «Рима», «Вечір на Десні», «Мотив з юності», «Кохання», «Політ», «Мамин голос», “Букети свіжих хризантем…”, “Летять у вирій знов лелеки…”, «Тебе малюю», «Зима», «Слово», «Осінній вальс», «Що для щастя треба», «Колискова», «Осіннє небо», «Хліба», «Учителям», “Тихо потріскують дрова…”, «Повернутись обіцяю», “Летять заклопотані д ... Читати далі »
Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 1101 | Добавил: lilia_stasuk | Дата: 15.03.2013 | Комментарии (0)

28 лютого 2013 року вийшла в світ збірка Ольги Неруш "Червоне недопите те вино…".

Перша збірка Ольги Неруш «Червоне недопите те вино…» – це не просто сукупність слів, це спроба показати ті думки і почуття, які живуть всередині нас. Радість і сум, жорстокість і милосердя, приязнь і ненависть – все це присутнє в людині, коли вона кохає. Саме поєднання цих відчуттів автор намагається передати в своїх поезіях з надією на те, що вони знайдуть своє місце в серцях читачів.

До книги увійшли вірші:
«Червоне недопите те вино…», «Ти не поряд… Дощ, як сльози…», «Набридло чекати…», «В твоїх очах печаль і біль», «Кохання. Чекання. Страждання», «Коли лишаєшся ти сам на сам з собою», «Дощ. Сум. Темнота», «Їх заборонена любов», «Вокзал – початок і кінець», «Зачепив одразу за живе», «Колись, через купу років», «Я не плачу, вже набридло, досить!», «Бути жінкою – що це значить?!», «А ти прийшов, коли зима снігами землю вкрила», «Жити спішити треба!».

Формат 60 ... Читати далі »
Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 888 | Добавил: lilia_stasuk | Дата: 15.03.2013 | Комментарии (0)

27 лютого 2013 року вийшла в світ збірка Тетяни Шабодей "Прописи черевичниці".

У цій книзі зібрані оповідання Тетяни Шабодей, в яких зміксувались містика, філософія та лірика. Читачі знайдуть для себе своє у кожному з героїв, навіть те, що закладено між рядків від автора для кожного шанувальника сучасних жіночих оповідань. Сподіваємось, що перша книжка прози Тетяни Шабодей буде не єдиною, а таким собі поштовхом до наступних видань.

До книги увійшли твори:
«ПЛАСТИКОВІ РАМИ ОБМЕЖЕНЬ СКЛЯНОГО СУСПІЛЬСТВА», «АЛГОРИТМ БЛИЗНЮКІВ АБО КВАДРАПАРАЛЕЛІ», «ПРОПИСИ ЧЕРЕВИЧНИЦІ, АБО ЩО БУВАЄ ВІД ЧАРІВНИХ ЧЕРЕВИКІВ», «ОЧІ ЛЕЛИКА».

Формат 60х84 1/16
Ум.друк.арк.1,63
Папір офсетний,
Титулка м’яка, 28 стор.
ISBN 978-966-2758-43-6
Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 890 | Добавил: lilia_stasuk | Дата: 15.03.2013 | Комментарии (0)

22 лютого 2013 року побачив світ літературно-мистецький альманах "Сонях".

Авторський склад цього номеру:
Тетяна Барабаш, Валентина Байталюк, Блажеєва Ольга, Євгенія Бучківська, Людмила Весела, Іван Гаврилюк, Людмила Глухова, Олег Гнатовський, Марія Гуменюк, Світлана Дармограй, Володимир Захар’єв, Аня Жинтіца, Анатолій Заянчуковський, Микола Іщенко, Ігор Кичак, Тетяна Корпусова, Ганна Корчинська, Наталя Мазур, Лариса Мельник, Тамара Мельник, Іван Михайловський, Людмила Нечик, Вікторія Олійник, Йосип Осецький, Ольга Остапчук, Олег Погинайко, Олена Покровка, Раїса Попюк, Степан Репецький, Віра Спірякіна, Володимир Тимошкін, Олена Ткачук, Олександр Толоковий, Єлена Ференчук, Наталія Хауляк, Сергій Феодосьєв, Микола Флінта, Маргарита Шевернога, Володимир Шевченко.

Формат 60*84 1/16
Ум.друк.арк.9,07
Папір офсетний,
титулка м*яка, 156 стор.
ISBN 978-966-2758-37-5
Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 1054 | Добавил: lilia_stasuk | Дата: 15.03.2013 | Комментарии (0)

18 лютого 2013 року вийшла в світ збірка Юрія Криворученка "На порозі часу".

Збірка «На порозі часу» – вибрані твори, які характеризують дух епохи покоління романтиків 70-80-х, до яких належить автор. В реалістичній поезії, яку можна назвати романтичним скептицизмом, автор намагається аналізувати події недалекого минулого та сьогодення, пережитого особисто, вкладаючи в рядки думки, що линули від серця та душі.

До книги увійшли вірші:«Ріка надій тече невпинно», «Ну, здрастуй, сонце! Знову я прийшов», «Зросли, зросли вже немовлята…», «У розквіті сил, на самому злеті», «Які ж ви українці? Ви – хахли», «Якись психопат чи лауреат», «Знов хтось керує струнами душі», «Ні! Це була не ваша перемога», «Зарахуйте мене у повстанці», «Ви скоро не помрете просто від старості», «Дорогами земними залишаєм по собі слід», «Музичні вітрила», «Ти і блюз», «Хто перший?», «Падаю вниз…», «За вагоном весна нас вітає журбою», «Я не шукаю…», «Ти – молодий!», «(Т.Г. Шевченку)», «О, Музо ... Читати далі »
Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 1049 | Добавил: lilia_stasuk | Дата: 15.03.2013 | Комментарии (0)